louster35 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2013 Καλημέρα! Καταρχην να ενημερωσω οτι ειμαι noob οσων αφορα την υδροψυξη οποτε σκεφτηκα οτι καποιος εδω θα μπορεσει να με βοηθησει. Τι θα χρειαζομουν απο υλικο, για να μπορεσω να βαλω στην ιδια τοπολογια υδροψυξης 3 καρτες radeon hd 6990.Μιλαμε για 6 πυρηνες δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Ιούνιος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 δεν νομιζω να γίνεται κάτι τέτοιο...quad crossfire max..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Ιούνιος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 δεν νομιζω να γίνεται κάτι τέτοιο...quad crossfire max.....εχω την ενυτπωση οτι η 6990 ειναι διπυρινη... οποτε μιλαμε για τρεις 6990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
louster35 Ιούνιος 7, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 δεν νομιζω να γίνεται κάτι τέτοιο...quad crossfire max..... Το περιμενα οτι καποιος θα το πει αυτο. Δεν με ενδιαφερει το crossfire. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το watercooling Συνεχιζει και ισχυει η αρχικη ερωτηση. 1)Θα χρειαστω ενδιαμεσα στις καρτες radiators? ή γινεται να περναεi το loop πρωτα απο τις καρτες σε σειρα και μετα απο ενα μεγαλο (ή πολλα μεγαλα) radiator? οπως αυτο Watercool MO-RA3 9x120 LT black Radiator - PC Radiators 2) Pump? Dual pumps? ---> XSPC Twin D5 Dual Bay Reservoir/Pump Combo - Pumps Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Αν μιλάμε για 24/7 100% load κάρτες (το έπιασα εεεε, προσωπικά θα φοβόμουν το νερό μιας και με μια αστοχία της/των αντλιών διακινδυνεύεις όλες τις κάρτες. Θα προτιμούσα την λύση της arctic αν χωράει που είναι και αθόρυβη κα έχει και καλές επιδόσεις με έναν μεγαλύτερο ανεμιστήρα χώρου από πάνω τους μιας και δεν νομίζω να το έχεις σε κουτι. Τώρα αν το έχεις αποφασίσει για νερό η λύση με τα ψυγεία ενδιάμεσα είναι η καλύτερη όσο αφορά τις θερμοκρασίες άλλα και το ένα τεράστιο θα δουλέψει με αύξηση των θερμοκρασιών στου πύρινες στο τέλος του λουπ. Δεν νομίζω ότι πάνω από 2πλα ψυγεία ανάμεσα θα σου δώσει κάτι παραπάνω. Τώρα για τις αντλίες εξαρτάτε υποθέτω από τα ψυγεία και τα μπλοκ στο πόση αντίσταση δημιουργούν ώστε να μην φτάνει μια d5 (από μόνη της είναι δυνατή αντλία) και δεν ξέρω αν βάλεις 2 και η μια ψωφίσει αν θα μπλοκάρει και την ροή από την 2η. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
louster35 Ιούνιος 7, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Αν μιλάμε για 24/7 100% load κάρτες (το έπιασα εεεε, προσωπικά θα φοβόμουν το νερό μιας και με μια αστοχία της/των αντλιών διακινδυνεύεις όλες τις κάρτες.Θα προτιμούσα την λύση της arctic αν χωράει που είναι και αθόρυβη κα έχει και καλές επιδόσεις με έναν μεγαλύτερο ανεμιστήρα χώρου από πάνω τους μιας και δεν νομίζω να το έχεις σε κουτι. Θελω να τις εχω σε κλειστο κουτι γι'αυτο εχω καταληξει σε νερο. Τώρα αν το έχεις αποφασίσει για νερό η λύση με τα ψυγεία ενδιάμεσα είναι η καλύτερη όσο αφορά τις θερμοκρασίες άλλα και το ένα τεράστιο θα δουλέψει με αύξηση των θερμοκρασιών στου πύρινες στο τέλος του λουπ. Δεν νομίζω ότι πάνω από 2πλα ψυγεία ανάμεσα θα σου δώσει κάτι παραπάνω. Οποτε συνολο 2 διπλα radiators (σαν αυτο?? XSPC AX240 2x120mm Copper/Brass Radiator - Black - PC Radiators ). 1 μεταξυ της πρωτης-δευτερης και 1 μεταξυ της δευτερης-τριτης ? Με λιγο σωστο management στο software κλεινουν αν ξεπερασουν καποια θερμοκρασια. Λογικα τις σωζουμε ετσι. Εκτος και αν μου διαφευγει κατι του στυλ να παγιδευεται η θερμοτητα μεσα στο block χωρις flow και να εχουμε καταστροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi Ιούνιος 7, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 πρισωπικα εχω το hwinfo64 ρυθμισμενο να κλεινει το pc οταν η καρτα μου φτασει 55 βαθμους.σε σειρα 2 αντλιες δεν σε σωζει 100%, εκτος και αν τις τρεχεις και τις 2 τερμα. οταν κλεινει η μια αντλια η αντισταση που προσθετει ειναι μεγαλη. Τρεχω 2 ddc σε σειρα με 1 block και στο λεω.Για το rad ενδιαμεσα στις καρτες διαφωνω. Δεν μου αρεσει, δεν θα το εκανα και οι διαφορες στις θερμοκρασιες πιστευω δεν αξιζουνε.για λυση εξω του κουτιου Aquatuning - Der Wasserkps: καλο mining Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 7, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Αν δεν δημιουργείτε πρόβλημα στον 5ο 6ο πύρινα, ναι δεν υπάρχει λόγος για ψυγείο ενδιάμεσα. Αλλά δεν είναι ούτε 2 ούτε 3 πυρήνες είναι 6!Έχει κανείς wc σε 3-4 gpu να μας πει πόσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες από τον ένα πύρινα στον άλλον;Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 άμα δουλεύει και τις 3 24/7 100% όσα ψυγεία και να βάλει ενδιάμεσα η θερμοκρασία στο κύκλωμα θα είναι η ίδια σε ολα τα σημεία. Εκτός αν οι αποστάσεις ανάμεσα στις 2 κάρτες είναι αρκετά μεγάλες ώστε να έχει χρόνο το ενδιάμεσο ψυγείο να ψύξει το υγρό. Δηλαδή κανα 4πλο ψυγείο ανάμεσα στην κάθε κάρτα και θα δεις διαφορά.Θα σου πρότεινα αντί για 1 διπλό να βάλεις 1 τετραπλο ψυγείο και μεγάλο (GTX480, Monsta) είτε ακόμα καλύτερα 2 4απλά με δυνατούς ανεμιστήρες.Βέβαια το setup δεν θα είναι αθόρυβο με ανεμιστήρες πχ scythe 1850 αλλά δεν θα είναι κ θορυβώδες ώστε να σε ανησυχεί ιδιαίτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 10, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Σε τι κουτι θα τα βαλεις αρχικα? σε ενδιαφερει μονο εσωτερικη υδροψυκη η δεν σε πειραζει καποια εξωτερικη μοναδα? ποσα λεφτα εχεις σκοπο να δωσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 10, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 3 fullcover, 2xtriple 60mm ψυγεια και ενα tank που να δεχεται 2 αντλιες για λογους redundancy σε περιπτωση που κλαταρει η μια αντλια να εχει εστω μια ροη στο κυκλώμα για να μην τις καψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.