fits79 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 ΚαλησπέραΈχω δοκιμάσει να περάσω windows 7 32bit ή 64bit σε laptop & desktop και σε μερικά από αυτά μετά την εγκατάσταση τους και πέρασμα όλων των οδηγών(Drivers) έχω καθυστέρηση στο πληκτρολόγιο(Σε άλλα μικρή, και σε άλλα μεγάλη) όταν γράφω πολύ γρήγορα κείμενα.Σε κανένα(Ειδικά στα λαπτοπ) δεν έχω βρει keyboard drivers επομένως δουλεύω με αυτούς που βάζουν τα win7(Τυπικό πληκτρολόγιο PS/2) στο εκάστοτε λαπτοπ και ίσως αυτό είναι και το πρόβλημα της καθυστέρησης(Lag/delay) του πληκτρολογίου.Υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν τα:01. Driver genius02. Driver scanner03. Driver detectiveΚαι άλλα που να βρίσκει και τους κατάλληλους drivers για το πληκτρολόγιο γιατί κανένα από τα παραπάνω δεν τους βρίσκει αφού ούτε καν βρίσκει το μοντέλο πληκτρολογίου που έχει το κάθε λαπτοπ.Εννοείτε ότι έχω κοιτάξει στη σελίδα ίντερνετ του εκάστοτε μοντέλου λαπτοπ ή με βάση το device id του πληκτρολογίου μήπως βρω keyboard drivers for win7 χωρίς κάποια επιτυχία.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα πληκτρολογίου ή drivers πληκτρολογίου. Δες μήπως είναι φορτωμένος ο επεξεργαστής εκείνη την ώρα ή μήπως η κάρτα γραφικών έχει χάλια drivers. Επίσης ρίξε μια ματιά αν είναι ΟΚ οι drivers για επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούνιος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Ολα ειναι οκ καθοτι ειναι καινουργιο το μηχανημα και ΤΙΠΟΤΑ δεν φορτωνει εκεινη την ωρα.Αλλα και να φορτωνε δεν εξηγητε κατι τετοιο οποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.