alfie Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 Καλησπέρα σε όλους, έχω έναν σταθερό υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά:Μητρική κάρτα: Gigabyte GA-MA780G-UD3HCPU: AMD Phenom II X4 3 GhzGPU: Nvidia Geforce GTS 250 1GBΤροφοδοτικό:Bitmore 550WΚουτί Υπολογιστή : το stock από τα multiramaOS : Windows 8 64bit editionHDD: WD Caviar Green 1 TB και SSD Kingston 64 GBΠρόσφατα αγόρασα μια υδρόψυξη της Antec το KUHLER H20 620,μετα χαράς διαπίστωσα ότι η θερμοκρασία στους πυρήνες παίζουν σε ένα εύρος 40 με 46 βαθμούς Κελσίου ενώ με την stock αερόψυξη είχα εύρος τιμών 55 με 60 βαθμούς Κελσίου.Παρόλα αυτά δεν ξέρω ποιες είναι οι ιδανικές θερμοκρασίες για τον επεξεργαστή βλέποντας τους επεξεργαστές της Intel με την ίδια υδρόψυξη να έχουν κάτω από 40 βαθμούς θέλω να ρωτήσω έχω φυσιολογικές θερμοκρασίες; Υπόψιν το κουτί δεν έχει κάποιο άλλο δικό του ανεμιστήρα(εκτός του τροφοδοτικού και της κάρτας γραφικών)Μήπως να αγόραζα κάποιον ανεμιστήρα για το κουτί; Επίσης το Cool & Quiet της AMD κάνει καλό για την υδρόψηξη ή μηπως να την απενεργοποιήσω;Οι Θερμοκρασίες που σας περιγράφω είναι σε κατάσταση ηρεμίας χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα, επίσης πραγματοποιήσα ένα stress test του προγράμματος PCMark 7 και θερμοκρασία έφτασε μέχρι και 49 βαθμούς.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.