Pc_master Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 Γεια σας παιδια, εχω το fujitsu esprimo mobile v6555 και του εκανα προσφατα φορματ με windows 7 32-bit. Μολις το ανοιξα κολλησε εκει που δειχνει το logo των windows. Το κλεινω, το ξανανοιγω και μου λεει να πατησω επιδιορθωση των windows. Αρχισε πρωτα σε μια μαυρη οθονη να κανει κατι στο registry και μετα με πηγε στην επιδιορθωση των windows. Λεει repair disk errors και το ειχα 3 ωρες και περιμενα αλλα τιποτα. Μπορει κανεις να με βοηθησει?Κανεις βοηθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Κάτι συμβαίνει με τον δίσκο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Ιούνιος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Θα πρεπει να τον αλλαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Θα πρεπει να τον αλλαξω?Μπορείς να δανειστείς από κάποιον φίλο/γνωστό σου, να δοκιμάσεις εκεί αν όλα κυλούν ομαλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Ιούνιος 7, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Εχω εναν δικο μου απο σταθερο υπολογιστη αλλα δεν θα κανει ε?Δοκιμασα απο αλλο λαπτοπ σκληρο που ειναι μια χαρα και παλι δεν ανοιγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιούνιος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Πάρε τον δίσκο και βάλτον σε οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή και έλεγξε από εκεί την υγεία του με κάποιο διαγνωστικό όπως το hdsentinel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιούνιος 9, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 εγώ θα σου πρότεινα να κανεις εναν ελεγχο με hdd regenerator αν υπάρχει διαθέσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιούνιος 9, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 Με όποιο εργαλείο και να δουλέψει, θα πρέπει να συνδέσει τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή έτσι κι αλλιώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drama.queen Ιούνιος 9, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 σε ασφαλη λειτουργια μπαινει το λαπτοπ ?μηπως δεν ειναι ο δισκος το θεμα αλλα καποιος οδηγος ειτε λαθος ειτε κακοεγκατεστημενος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 9, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 Χρησιμοποίησε κάποιο pc με Ιnternet και κατέβασε το hirens boot cd. Aφού κάψεις το ISO και έχεις στο τέλος ένα bootable cdάκι, κάνε boot από αυτό και χρησιμοποίησε αρχικά το HDSENTINEL Που αναφέρθηκε πιό πάνω (βρίσκεται στα dos tools - hard disk tools). Τσέκαρε κατάσταση δίσκου και πόσταρε εδώ το ακριβές μύνημα που παίρνεις.Μετά τσέκαρε τις μνήμες σου με το MEMTEST που θα βρείς πάλι στο cdάκι με το που bootάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Ιούνιος 10, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Παιδια τα πατησα αυτα και μου εβγαλε μια λιστα με δισκους. Να πατησω στον atapicd εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.