poedeer7 Ιούνιος 6, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Φίλε μου αν δε βαριέσαι πες λίγο χονδρικά τη σύνθεση του pc (cpu-vga και τυχόν overclock). Οθόνη full hd; To κάνει σε όλα τα παιχνίδια ή στα πολύ απαιτητικά; Μήπως παίζεις με v-sync off και ξεσκίζεται η κάρτα να δώσει π.χ 200 fps;λοιπον,phenom 955 4.1ghz 1.47vcore5850 1000/1250 1.3vcoredell 2311με vsync off παιζω αλλα δεν εχω 200 frames!metro και grid 2 που παιζω αυτη τη περιοδο το κανειεπισης πανω στο τροφοδοτικο ειναι 2 mpc655,5 δισκοι και 8 ανεμιστηρια(εκτος case) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούνιος 7, 2013 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Κλασσική περίπτωση θορύβου από low freq pwm fan controller. Έχω την αίσθηση ότι και καινούργιο να πάρεις , γενικά το ίδιο θα κάνει - ίσως λίγο διαφορετικό συντονισμό λόγω ανοχών των υλικών. Αν το αυτί είναι τόσο ευαίσθητο ή άλλο τροφοδοτικό ή επέμβαση μέσα με τις όποιες επιπτώσεις προαναφέρθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούνιος 7, 2013 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 τελικά όντως είναι γτπ τα corsair ... κρυμα. (Εμένα κάνει θόρυβο όταν κουνάω το ποντίκι μέχρι να ζεσταθεί, μετά σταματάει θα φάει πούλημα σίγα σίγα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poedeer7 Ιούνιος 8, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 μου λενε οτι δε δεχονται advanced rma.τα μεταφορικα για ολλανδια που θελουν να παει για να μου στειλουν το καινουριο που θα ειναι "αθορυβο" τα βγαζω απο τα ελτα 34 ευρω (ειναι 3 κιλα)κανω κατι λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Ιούνιος 20, 2013 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Δε δέχονται Advanced RMA ??? έκανα σε ενα HX850 πριν ένα μήνα! πότε πρόλαβαν και το σταμάτησαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poedeer7 Ιούνιος 21, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 αυτοι απο εκει που ανοιγεις το ticket δε δεχονται.μου εδωσε τηλεφωνο να παρω αμερικα αλλα δεν εχω προλαβει μεχρι στιγμης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Ιούνιος 21, 2013 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 με τηλεφωνο μόνο γίνεται η δουλειά, μπορείς όμως και απο skype να τους καλέσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poedeer7 Ιούνιος 25, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 νεες εξελιξεις!πριν λιγο κατα τη διαρκεια παιχνιδιου αρχισε να μυριζει καμμενο το pc(μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου)και μολις εκλεισα το παιχνιδι σταματησε.Το τροφοδοτικο εκανε κλασσικα σαν αεροπλανο αλλα ο υπολογιστης δουλευει καλα κατα τα αλλα.τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.