Jump to content

Tx650v2 και θόρυβος

poedeer7

Recommended Posts

Φίλε μου αν δε βαριέσαι πες λίγο χονδρικά τη σύνθεση του pc (cpu-vga και τυχόν overclock). Οθόνη full hd;

To κάνει σε όλα τα παιχνίδια ή στα πολύ απαιτητικά; Μήπως παίζεις με v-sync off και ξεσκίζεται η κάρτα να δώσει π.χ 200 fps;

λοιπον,

phenom 955 4.1ghz 1.47vcore

5850 1000/1250 1.3vcore

dell 2311

με vsync off παιζω αλλα δεν εχω 200 frames!

metro και grid 2 που παιζω αυτη τη περιοδο το κανει

επισης πανω στο τροφοδοτικο ειναι 2 mpc655,5 δισκοι και 8 ανεμιστηρια(εκτος case)

Κλασσική περίπτωση θορύβου από low freq pwm fan controller. Έχω την αίσθηση ότι και

καινούργιο να πάρεις , γενικά το ίδιο θα κάνει - ίσως λίγο διαφορετικό συντονισμό λόγω ανοχών των υλικών. Αν το αυτί είναι τόσο ευαίσθητο ή άλλο τροφοδοτικό ή επέμβαση μέσα με τις όποιες επιπτώσεις προαναφέρθηκαν.

μου λενε οτι δε δεχονται advanced rma.

τα μεταφορικα για ολλανδια που θελουν να παει για να μου στειλουν το καινουριο που θα ειναι "αθορυβο" τα βγαζω απο τα ελτα 34 ευρω (ειναι 3 κιλα)

κανω κατι λαθος?

• 2 weeks later...

νεες εξελιξεις!

πριν λιγο κατα τη διαρκεια παιχνιδιου αρχισε να μυριζει καμμενο το pc(μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου)και μολις εκλεισα το παιχνιδι σταματησε.

Το τροφοδοτικο εκανε κλασσικα σαν αεροπλανο αλλα ο υπολογιστης δουλευει καλα κατα τα αλλα.

τι κανω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.