Jump to content

Που θα βρω τα Logitech Ζ-5500?

KoSmash

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Λοιπον θελω να αγορασω τα Z-5500 για τον υπολογιστη μου αλλα δεν τα εχω βρει ακομα σε καποιο καταστημα,εστω online. Πειτε μου αν ξερετε κατι..Θα βοηθαγε η πιο φτηνη τιμη... Μενω πειραια εγω.. (Υ.Γ. αν ξερετε καποιο αλλο συστημα ηχειων με την ιδια αποδοση (ειδικα στο sub) και στην ιδια ή χαμηλοτερη τιμη πειτε μου) Ευχαριστωω! :dirol:

Έχω την εντύπωση ότι η Logitech τα έχει αποσύρει και πλέον στην θέση τους κυκλοφορούν τα Z906 σε περίπου ίδια τιμή αλλά μάλλον με λίγο πιο χαμηλή απόδοση.

Έχω την εντύπωση ότι η Logitech τα έχει αποσύρει και πλέον στην θέση τους κυκλοφορούν τα Z906 σε περίπου ίδια τιμή αλλά μάλλον με λίγο πιο χαμηλή απόδοση.

Κοιτα ξερω οτι ειναι παλια αλλα ελεγα μηπως υπαρχουν ακομα γιατι εχω ψαξει το καινουργιο μοντελο και εεχει οντως πιο χαμηλη αποδοση..γιαυτο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.