tsakos19 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 καλησπερα σε ολου παιδια . ελπιζω να τοποθετω σε σωστο μερος το θεμα.εχω μια ερωτηση σχετικα με το Live streamτο δυνατο μηχανημα πρεπει να ειναι αυτο που stream-αρι καποιος η αυτο που ειναι το game που παιζεις?δλδ βλεπω σε στριμερς στα στοιχεια του υπολογιστη του εχουν μονο ενα μηχανημα....μπορει καποιος να με βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Αμα παίζεις με capture card σε 2ρο pc δε χρεαζεσαι τραγικά πράγματα. Το προλημα είναι αμα έχεις 1 pc.Η αμα έχεις καμιά σαβούρα κάρτα και κανεις software encode σε μεγάλες αναλύσεις.Τότε ναι θες ενα 4πυρηνο για το capture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakos19 Ιούνιος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Αμα παίζεις με capture card σε 2ρο pc δε χρεαζεσαι τραγικά πράγματα. Το προλημα είναι αμα έχεις 1 pc.Η αμα έχεις καμιά σαβούρα κάρτα και κανεις software encode σε μεγάλες αναλύσεις.Τότε ναι θες ενα 4πυρηνο για το capture.2 pc εχω φιλε απλα σκεφτομαι να ξεκινησω σε λιγο καιρο το στριμ...απλα σκεφτομαι να κανω και ενα νεο κουτι με επεξεργαστη ι5 η ι7 (εχω ακομα intel core 2 duo) μια καλυτερη καρτα γραφικων (εχω ati radeon hd 5770) περισσοτερη μνημη (εχω 4 gb)...απλα δεν ξερω αν πχ εχω το νεο κουτι για stream και το ηδη YΠαρχον για το game....δεν καταλαβαινω τι θελει τις περισσοτερες απαιτησεις....υποθετω το stream αρα το νεο κουτι να ειναι αποκλειστικα γι αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.