swatoner Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 Καλησπέρα,Ψάχνομαι για χρωματιστό υγρό συγκεκριμένα μωβ.Σκεφτόμουν για Mayhem Pastel είτε ακόμα καλύτερα για Mayhems Pre-Mix X1 UV.Το πρόβλημα μου είναι ψάχνωντας είδα οτι σε αρκετούς και τα δύο υγρά βγάλαν προβλήματα. Το pastel σε κάποιον στις 3 βδομάδες έπιξε τελείως και χάλασε όλο το κύκλωμα (αντλία κλπ κολλήσανε) και σε αρκετούς με UV υγρά αναφέρετε οτι άφησε υπολείματα χρώματος τα οποία δε φεύγουν σε όλο το κύκλωμα.Το θέλω για 24/7 non OC χρήση για 2ο pc-download pc-streaming pc.Ποιο προτείνεται αλλά να μη μου δημιουργήσει πρόβλημα.Επίσης προσπαθώ να αποφύγω δημιουργία χρώματος γιατί στην τελευταία μου εμπειρία μου αφήσαν ελαφρώς χρώμα στα block.ενημερωτικά τα block μου είναι όλα χάλκινα.PS. Δεν βγάζει και η aquacomputer μωβ υγρό γαμώτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septic Ιούνιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Η γνωμη μου ειναι να αφησεις τα χρωματιστα νερα και να πας σε χρωματιστο σωληνα. Και το χρωμα που θες και κανενα απολυτος προβλημα Sent from my GT-I9300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Καλησπέρα,Ψάχνομαι για χρωματιστό υγρό συγκεκριμένα μωβ.Σκεφτόμουν για Mayhem Pastel είτε ακόμα καλύτερα για Mayhems Pre-Mix X1 UV.Το πρόβλημα μου είναι ψάχνωντας είδα οτι σε αρκετούς και τα δύο υγρά βγάλαν προβλήματα. Το pastel σε κάποιον στις 3 βδομάδες έπιξε τελείως και χάλασε όλο το κύκλωμα (αντλία κλπ κολλήσανε) και σε αρκετούς με UV υγρά αναφέρετε οτι άφησε υπολείματα χρώματος τα οποία δε φεύγουν σε όλο το κύκλωμα.Το θέλω για 24/7 non OC χρήση για 2ο pc-download pc-streaming pc.Ποιο προτείνεται αλλά να μη μου δημιουργήσει πρόβλημα.Επίσης προσπαθώ να αποφύγω δημιουργία χρώματος γιατί στην τελευταία μου εμπειρία μου αφήσαν ελαφρώς χρώμα στα block.ενημερωτικά τα block μου είναι όλα χάλκινα.PS. Δεν βγάζει και η aquacomputer μωβ υγρό γαμώτι.Nick ενας ελαφρυς χρωματισμος των εξαρτηματων ειναι αναποφευκτος εφοσον μιλαμε για χρωματιστο υγρο.Ο βαθμος απλα ποικιλλει αναλογα με το χρωμα και τον τυπο του υγρου και την ποσοτητα του χρωστικου.Με ξεπλυμα και καθαρισμα ομως φευγει μια χαραπιο ευκολα στο νικελ, πιο δυσκολα στο γυμνο χαλκο.και ακομα πιο δυσκολα απο τυχον ακρυλικα (ενω στους σωληνες απλα συνηθως δεν αξιζει το καθαρισμα)Εαν θελεις να δοκιμασεις παντωςεχω χυμα Mayhems blue ή/και candy red που με μια βαση απο διαφανο ή μπλε aquacomputer μπορει να δωσει καλο χρωματακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Εχω μπολικο μπλε με ηδη λιγο κοκκινο γιατι αλλαξα σωληνες κ υγρο στο μεγαλο.Λες να βαλουμε λιγο κοκκινο ακομα να μας βγει μωβ;*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Εχω μπολικο μπλε με ηδη λιγο κοκκινο γιατι αλλαξα σωληνες κ υγρο στο μεγαλο.Λες να βαλουμε λιγο κοκκινο ακομα να μας βγει μωβ;*GNex*Why not?Οποτε σε φερει ο δρομος περνας για επιτοπου δοκιμη.Δεν χανεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Ιούνιος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Σχετικά με το pastel, επειδή το έχω ψάξει:Σε ποιες ακριβώς ιστορίες αναφέρεσαι? Εγώ μέχρι τώρα έχω πέσει σε δύο. Αν αναφέρεσαι σε αυτή στο XS έχε υπόψιν σου ότι χρησιμοποιούσε σωλήνες που κάνουν προβλήματα με το συγκεκριμένο υγρό. Γενικά ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με το pastel και δεν κάνει προβλήματα, θέλει προσοχή όμως στους σωλήνες και στο pH αν σε ενδιαφέρει το χρώμα. Επίσης υποτίθεται οτι έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή απο τα άλλα υγρα. Ο λόγος (πάλι υποτίθεται) είναι ότι είναι αδιαφανές και έτσι το υγρό έρχεται σε πολύ μικρότερη επαφή με το φως. Ο κατασκευαστής λέει οτι το Χ1 έχει πολύ μικρότερη αντοχή (αλλά πιθανώς λίγο καλύτερη απόδοση).Αμα ψάχνεις πάντως για horror stories κτλπ, υπάρχουν πολύ χειρότερα παραδείγματα απο το pastel (πχ feser).Σχετικά με το staining, ναι τα περισσότερα UV βάφουν. Το χειρότερο απο όλα είναι το UV red που νομίζω οτι υπάρχει στο μωβ, ψαξτο. Υπ όψιν οτι το άσπρο pastel δεν έχει μέσα βαφή αν σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Θελω μωβ χρωμα. Ισως δοκιμασω να χρωματισω το ηδη μπλε που εχω αν κ δε νομιζω να μου αρεσει τελικα ο χρωματισμος κ θα παω σε pastel.Εχω κ plexy copper vga block που φαινεται φατσα καρτα.Feser εχω αποκλεισει προ πολλου. Nanoxia κοιταγα επισης*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Σχετικά με το pastel, επειδή το έχω ψάξει:Σε ποιες ακριβώς ιστορίες αναφέρεσαι? Εγώ μέχρι τώρα έχω πέσει σε δύο. Αν αναφέρεσαι σε αυτή στο XS έχε υπόψιν σου ότι χρησιμοποιούσε σωλήνες που κάνουν προβλήματα με το συγκεκριμένο υγρό. Γενικά ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με το pastel και δεν κάνει προβλήματα, θέλει προσοχή όμως στους σωλήνες και στο pH αν σε ενδιαφέρει το χρώμα. Επίσης υποτίθεται οτι έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή απο τα άλλα υγρα. Ο λόγος (πάλι υποτίθεται) είναι ότι είναι αδιαφανές και έτσι το υγρό έρχεται σε πολύ μικρότερη επαφή με το φως. Ο κατασκευαστής λέει οτι το Χ1 έχει πολύ μικρότερη αντοχή (αλλά πιθανώς λίγο καλύτερη απόδοση).Αμα ψάχνεις πάντως για horror stories κτλπ, υπάρχουν πολύ χειρότερα παραδείγματα απο το pastel (πχ feser).Σχετικά με το staining, ναι τα περισσότερα UV βάφουν. Το χειρότερο απο όλα είναι το UV red που νομίζω οτι υπάρχει στο μωβ, ψαξτο. Υπ όψιν οτι το άσπρο pastel δεν έχει μέσα βαφή αν σε ενδιαφέρει.Επειδή όμως σωλήνα tygon δεν αλλάζω η Mayhems απορρίπτεται ολοκληρωτικά απο τα συστήματά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.