chris2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 γεια σας Θελω να ρωτησω αν ειναι δυνατον να κανω εγκατασταση των windows 8 σε usb flash (λογικα πανω απο 32 ή 64 gb)Ετσι θα μπορώ σε οποιον υπολογιστη παω να βαλω το flash και να ειμαι όπως ειναι στο κανονικο.?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Google is your friend[Guide] How to Create Portable Version of Windows 8 on USB Drive Using “Windows To Go” Feature? - Tweaking with Vishal Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιούνιος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 αρα γινετε αλλα θα χρειαστω 2 φλσ ενα οπου θα ειναι το set upκαι ενα οπου θα γινει η εγκαταστασηευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιούνιος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 α επισης απο οτι καταλαβα τα windows 8 δεν θελουν drivers αρα οπου παω δεν θα εχω προβλημααμα βαλω windows 7 δεν θα χρειαστώ drivers???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Λογικά θα χρειαστείς drivers για όλα. Δε γνωρίζω όμως γιατί δε το έχω δοκιμάσει και ούτε με ενδιαφέρει. Αφού για αυτή τη δουλειά έχω live unix cd αλλά και mini windows xp. 8 ούτε install σε pc μου δεν έχω και δε το βλέπω να βάζω αν δε βγούν τα 8.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιούνιος 5, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 οταν λες 8.1 εννοείς service pack?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 οταν λες 8.1 εννοείς service pack??http://www.thelab.gr/eidiseis/microsoft-epivevaionei-tin-epistrofi-tou-start-button-123275.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.