billpeppas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 [ μην γίνει rename το thread και πάνω από όλα μην γίνει linked πουθενά απολύτως! όχι link σε facebook/twitter/websites γενικότερα please ] Be quiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Γιατί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Ποστάρεις κάτι στο Internet για να μείνει κρυφό; :nada:Γιατί Τάσο μόνο η enterprise έκδοση του 8 είναι διαθέσιμη για την ώρα.. τώρα γιατί το κρύβουμε δε ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Σωστά , διαθέσιμη είναι μόνο η Professional έκδοση του PcMark 8.Απλά ρώτησα , γιατί στο δικό μου e-mail μου έγραφαν There is no Futuremark embargo on reporting results. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Σωστά , διαθέσιμη είναι μόνο η Professional έκδοση του PcMark 8.Απλά ρώτησα , γιατί στο δικό μου e-mail μου έγραφαν There is no Futuremark embargo on reporting results.Δεν αναφέρεται τίποτα στο e-mail που μου έστειλε, στο site είδα πως ότι δεν ήταν καμμία έκδοση διαθέσιμη ( τώρα βλέπω είναι η Professional ) οπότε και υπέθεσα πως όπως και στα προηγούμενα launch, δηλαδή όταν θα βγεί το free version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Τέσπα , δέν έγινε και τίποτα στο φινάλε.Νομίζω 3/6 ή 4/6 ανέβηκε επίσημα η Pro έκδοση στο site τους.Αλλά από τα τέλη Μαίου που είχαμε την final έκδοση στα χέρια μας , μπορούσαμε να ανεβάσουμε αποτελέσματα.//Ψιλο-ζόρικο bench για normal pc , αλλά κυρίως χρονοβόρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Εγω περιμένω update γιατί η version μου είναι παλιά και δεν λειτουργεί πλέον το ORB της. Το θέμα με τα 3 loops είναι σπαστικότατο ( ευτυχώς υπάρχει το tuning και κάνουμε 1 run each test ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.