Vagouridis Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Τα πραγματα εστρωσαν με hardcore τροπο.......Εκει που συνεχιζετε η ηλιθιοτητα λεω δεν κανω ενα clear cmos...ταυτοχρονα βεβαια ρωταω ποτε μπορω να εχω και μια ασους το αφεντικο ...... Οποτε εκει που της ψιθυριζω αυτα οχι σε μενα κουκλα μου MSI γιατι θα εχουμε αλλα της το τραβαω το clear cmos on the fly ( αμα καιγονταν αυριο θα μαπινε η Asus ) εαν οχι θα βλεπαμε τι θα γινονταν....Οντως η μητρικη ειδε το raid κανονικα τα win πηραν τους οδηγους αλλα με το που παει να αντιγραψει τα πρωτα αρχεια που βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να διαβασει απο την δισκετα.....Τα νευρα μου , μετα απο 2 φλοππυ και 12 δισκετες δεν νομιζω να φταιει κατι αλλο περα απο ....τροφοδοτικο , το rounded καλωδιο δεν απλα δεν ....παω για καφε αι σιχτιρ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Μπραβο ρε νονε!! Τερας ψυχρεμιας κ κινησεις γεματες ...αρετη κ τολμη (clear cmos on the fly!!!):-O μηπως δουελυεις πουθενα σαν μαστορι για πισια να φερω κ το δικο να το "κανονισεις"? :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.