wacko_gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2013 Γαι να μην πολυλογώ, έχω πιστωτικό 185 ευρώ από e-gate και είμαι σε αναζήτηση μητρικής με Ζ77. Οι επιλογές είναι τρεις. AsRock Z77 Extreme6 στα 177, Gigabyte Z77X-UD5 στα 212 και AsRcok Z77 Fatal1ty Professional στα 229. Την τρίτη την είχα πριν λίγο καιρό και ήμουν ενθουσιασμένος. Είναι όμως ακριβότερη αρκετά. Ακούω γνώμες και από κατόχους και από οποιονδήποτε βασικά, αλλά με επιχειρηματολογία. Είναι γνωστή επίσης η προτίμηση μου στις gigabyte, οπότε ενδέχεται να είμαι λίγο προκατειλημμένος.
SpirosKGR Ιούνιος 5, 2013 #2 Ιούνιος 5, 2013 Θα σου ξαναπροτεινω την ίδια μητρική, ASRock z77 fatality professional που σου χα πουλήσει, που έμεινες ευχαριστημενος , όπως και γω που την ξαναγορασαΚώστα,Μπορείς να κρατήσεις το πιστωτικό, μπορώ να στη βρω φθηνότερα τη μητρική από κει που παίρνω και γω πράγματα . Περισσότερα σε pm. Ελλάδα είναι . :whistle2:Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, πανεύκολο bios, πανέμορφη εμφανισιακά, με χρυσούς πυκνωτές κλπ την έχεις δει και συ από πρώτο χέρι
wacko_gr Ιούνιος 5, 2013 Author #3 Ιούνιος 5, 2013 Σπύρο δεν έχει νόημα γιατί δε χρειάζομαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Χρειάζομαι άμεσα μητρική. Και σκέψου ότι εγώ τη maximus την πήρα 120 ευρώ και θα πάρω πιστωτικό 185. Φυσικά, θα προτιμούσα να μην είχε γίνει τίποτα από αυτά και να δούλευε η maximus κανονικά, αλλά τι να κάνω.
Trexx Ιούνιος 5, 2013 #4 Ιούνιος 5, 2013 Σαν κάτοχος της extreme 6 μόνο καλά λόγια έχω να πω και πιστεύω ότι από τις τρειςείναι το καλύτερο vfm. Απο κει και πέρα, μάλλον στην gigabyte θα πήγαινα. Τα 229μου φαίνονται πολλά λεφτά για asrock. Ένα τσακ κάνεις και φτάνεις τη sabertoothαν είναι να δώσεις τόσα. Στα ίδια λεφτά υπάρχει η sabertooth.Αν δεις και κάτι άλλο πέρα από τις τρεις, θα πρότεινα και αυτήν: http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/motherboards-el/asus-p8z77-v-pro.htmljust my 2 cents.
junior-21- Ιούνιος 5, 2013 #5 Ιούνιος 5, 2013 εγω παλι γιατρε μου σου λεω κι εδω αυτο που ειπαμε και στο τηλ. Σου προτεινω να κρατησεις την μητρικη της υπογραφης σου αν κανεις δουλειά και με το πιστωτικο παρε κατι αλλο
Trexx Ιούνιος 5, 2013 #6 Ιούνιος 5, 2013 Αν υπάρχει και είναι λειτουργική η μητρική της υπογραφής τότε προσυπογράφω 100%.
SpirosKGR Ιούνιος 5, 2013 #7 Ιούνιος 5, 2013 Αν υπάρχει και είναι λειτουργική η μητρική της υπογραφής τότε προσυπογράφω 100%.Θα συμφωνήσω και γω με τη σειρά μου, αν και ή fatality είναι καλύτερη από την sabertooth :-)
Trexx Ιούνιος 5, 2013 #8 Ιούνιος 5, 2013 Θα συμφωνήσω και γω με τη σειρά μου, αν και ή fatality είναι καλύτερη από την sabertooth :-)και η v-pro καλύτερη απ όλες πιθανόν αλλά η sabertooth δεν μπορεί να μπει άμεσα στη σύγκριση, καθώς δεν είναι μόνο επιδόσεις. Design + 5 χρόνια εγγύηση μετράνε επίσης.
SpirosKGR Ιούνιος 5, 2013 #9 Ιούνιος 5, 2013 και η v-pro καλύτερη απ όλες πιθανόν αλλά η sabertooth δεν μπορεί να μπει άμεσα στη σύγκριση, καθώς δεν είναι μόνο επιδόσεις. Design + 5 χρόνια εγγύηση μετράνε επίσης. οκ δεν το είχες διευκρινίσει το τελευταίο, οκ
Thanos1972 Ιούνιος 6, 2013 #10 Ιούνιος 6, 2013 Ναι,να μην πω τιποτα για τα 5 χρονια εγγυησης της asus και της sabertooth....ας χαλασει στα 4 χρονια και να δουμε μετα τι θα γινει με την εγγυηση......
Trexx Ιούνιος 6, 2013 #11 Ιούνιος 6, 2013 Eννοείς ότι δεν θα έχουν μητρική να την αντικαταστήσουν σε τόσο χρονικό διάστημα?
costasckn Ιούνιος 6, 2013 #12 Ιούνιος 6, 2013 Αρχικά ζητάω συγνώμη για την εισβολή στο θέμα, αλλά βρίσκομαι και γω σε παρόμοιο δίλημμα. Είμαι μεταξύ της asrock z77extreme 6 και της msi mpower z77. Εχω τον 3770k και για αρχή τουλάχιστον με βλέπω στα 4.2ghz με στοκ τάση λογικα. Ποια απο τις δυο?
SpirosKGR Ιούνιος 6, 2013 #13 Ιούνιος 6, 2013 Αρχικά ζητάω συγνώμη για την εισβολή στο θέμα, αλλά βρίσκομαι και γω σε παρόμοιο δίλημμα. Είμαι μεταξύ της asrock z77extreme 6 και της msi mpower z77. Εχω τον 3770k και για αρχή τουλάχιστον με βλέπω στα 4.2ghz με στοκ τάση λογικα. Ποια απο τις δυο?Προτείνω asrock z77extreme 6, πολλά φρου φρου η mpower, νομίζω βγαίνει πιο οικονομικά η extreme 6.
wacko_gr Ιούνιος 7, 2013 Author #14 Ιούνιος 7, 2013 Παιδιά μόλις παρέλαβα Gigabyte Z77X-UD5. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί γίνονται κάποιες σκέψεις για ανταλλαγές. Πήγα τελικά στην αγαπημένη μου.
SpirosKGR Ιούνιος 7, 2013 #15 Ιούνιος 7, 2013 Μεγιά Κώστα, καλοδούλευτη και καλά κλόκια :magic::dance3:
reinko24 Ιούνιος 7, 2013 #16 Ιούνιος 7, 2013 Παιδιά μόλις παρέλαβα Gigabyte Z77X-UD5. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί γίνονται κάποιες σκέψεις για ανταλλαγές. Πήγα τελικά στην αγαπημένη μου.Την ίδια έχω είμαι υπερευχαριστημένος δουλεύει τζάμι δεν έχει κανένα θέμα με θερμοκρασίες βέβαια λόγω επεξεργαστή καλού κακού βάρα και ενα bios update εκτός και αν εχεις πάρει κάποια με καινουργειο revision!Πολύ καλή επιλογή!!!ειδικά αν σε ενδιαφέρει και το hachindos!!!:dance3::computer:
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #17 Ιούνιος 7, 2013 Η συγκεκριμένη βγήκε τελευταία revision 1.1. Έχω και εγώ ακριβώς την ίδιαGIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z77X-UD5H (rev. 1.0)Όρμα για drives bios κλπ.
wacko_gr Ιούνιος 8, 2013 Author #18 Ιούνιος 8, 2013 Εμένα είναι rev 1.1. Οι διαφορές από την 1.0 είναι κατ'αρχήν τα τσιπάκια VLI811 για τα usb headers της μητρικής, τα οποία έχουν μεγαλύτερο bandwidth και επιτρέπουν την ελάχιστη πτώση της ταχύτητας του usb, όταν έχει κάποιος επάνω και κάποια συσκευή που φορτίζει, όπως το κινητό. Marketing λέω εγώ. Επίσης έχει κάποιο hardware controller για τον ήχο, ο οποίος διορθώνει κάποια προβληματάκια με τις εξόδους ήχου στο πίσω πάνελ. Έχει επίσης αναβαθμισμένο Atheros NIC. Καλύτερης ποιότητας δεύτερο τσιπάκι LAN δηλαδή. Αυτά.
wacko_gr Ιούνιος 8, 2013 Author #20 Ιούνιος 8, 2013 Όχι. 2700Κ εγγύηση. 3770 και 4770 τους απεχθάνομαι. Μόνο για άζωτο είναι. Για καθημερινή χρήση ο 2700 είναι πολύ καλύτερος. Κρύος, ανεβαίνει πολύ και εφόσον pci express 3.0 καμμία διαφορά δεν έχει, τι να τους κάνεις τους άλλους? Είναι και 57 multi. Περιμένω αύριο ένα Η100 να το βάλω με 4 Coolermaster SickleFlow push-pull και να δω τι μπορεί να κάνει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.