Panagiotis1995 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 Καλησπερα σκεφτομουν να προχωρησω στην αγορα 2 pc για gaming.... μετα απο ψαξιμο εχω καταληξει σ'αυτες τις 2 υλοποιησεις ( χωρις ψυκτρες και δισκους ) 1) - Κουτι: Antec P280 (μου αρεσε το συγκεκριμενο στην video παρουσιαση του ) - RAM: Kingston - VGA: [ame=http://www.amazon.de/EVGA-NVIDIA-DDR5-PCI-E-Graphics/dp/B009NN2OTK/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1370374181&sr=1-1&keywords=EVGA+GeForce+GTX670+4GB+FTW#productDescription]GTX 670[/ame] 2) - Κουτι: Aerocool (γι'αυτο δεν ειμαι και παρα πολυ σιγουρος) - RAM: G.Skill - VGA: [ame=http://www.amazon.fr/Sapphire-VAPOR-X-Grafikkarte-Speicher-DisplayPort/dp/B008I7YZJY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1370375899&sr=8-1&keywords=Sapphire+Radeon+HD7970+3GB+Vapor-X#productDescription]HD7970[/ame] και στις 2 υλοποιησεις σκεφτομαι να βαλω i7-4770K ή i7-3770Κ (σε ποιον απο τους δυο αξιζει να παω? ) και τις αναλογες motherboards (170-200Ε) τελος θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για καποιο καλο τροφοδοτικο (μεχρι 100Ε που να αντεχει τις καρτες γραφικων) Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι στον εναν εχεις kingston και στον αλλον G.skill οπως το ιδιο και στις καρτες γραφικων....εφοσων παντα η επιλογη θα γινει με τον καλυτερο δυνατο τροπο , γιατι να μη στησεις 2 ολοιδια μηχανηματα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis1995 Ιούνιος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 αυτο που ηθελα ειναι να ειναι τα μηχανηματα οσο γινεται πιο κοντα στις επιδοσεις αλλα οχι ολοιδια ....απο την αλλη δεν εχω και προβλημα να βαλω και στα 2 καποια ιδια κομματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainourios Ιούνιος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Είσαι 17-18 χρονών. Γιατί θες καταρχήν δύο gaming pc με διαφορετικό hardware. Και αντε να πιστέψω ότι εχεις 2500€ να τα σκάσεις να πάρεις δύο pc γιατί δεν στήνεις έναν πύργο και κράτα τα υπόλοιπα για αναβαθμίσεις στο μέλλον.Πάντως τροφοδοτικό http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html. Το συγκεκριμένο υποστηρίζει άνετα οποιοδήποτε σύστημα με single gpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis1995 Ιούνιος 4, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Τα δυο pc ειναι για 2 ατομα αρα και 8α διαφερουν λογω διαφορετικων αποψεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainourios Ιούνιος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Το δεύτερο άτομο να φανταστώ είναι ο αδερφός σου? Δεν έχει σημασία...Γι' αυτό που λες θέμα διαφορετικών απόψεων. Για να έχεις άποψη πρέπει να γνωρίζεις και κάποια πραγματάκια. Εκτός αν λες άποψη εγώ γουστάρω intel και nvidia/intel kai ΑΤΙ. (πάω πασο)Πάντως σε gaming pc δεν αγοράζεις 500€ cpu/mobo γιατί απλά δεν τα χρειάζεσαι. Δεν θα καταλάβεις ποτέ διαφορά έναντι ενός Fx 8350/8320 ή ενός i5 4570k/ι5 3570k.Πάντως συμβουλή μου. Ή πήγαινε τώρα σε amd επεξεργαστή ή περίμενε τον Σεπτέμβριο που θα διορθωθούνε τα προβλήματα των καινούριων μητρικών του socket 1150 της Intel. Και πες και τον φίλο σου να διαλέξει ποιο κουτί του αρέσει. Εσύ το διάλεξες και όντως είναι καλό το Antec. Πάρε τις αποφάσεις σου και θα σου κάνω πρόταση τη σύνθεση.Δίσκους, ψύκτρες, οθόνες? Χρειάζεσαι? Επίσης ξέρεις να στήνεις pc ή τα θες από ένα μαγαζί να στα στήσουνε και τα 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis1995 Ιούνιος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 γνωριζω οτι ο επεξεργαστης δεν παιζει ρολο σε ενα gaming pc αλλα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να περιμενω για τους καινουργιους διοτι θελω να φτιαξω πιο ολοκληρωμενα συστηματα που θα κρατησουν για καποια χρονια χωρις αναβαθμισεις (ωστε στο μελλον αν χρειαστω τον επεξεργαστη να μην χρειαστει να τον αλλαξω).Δισκους οθονες εχω οι ψυκτρες πανε αναλογα το socket..τον υπολογιστη θα τον στησω μονος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainourios Ιούνιος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Την επεξεργαστική ισχύ του i7 δεν θα την χρειαστείς εκτός αν κάνεις επεξεργασία βίντεο εικόνας επαγγελματικά. Ειδάλως ο ι7 ακόμα και σε βάθος χρόνου (μπορεί) να μην σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από τον ι5 σε gaming. Δέχομαι ότι θες ιντελ και καλά κάνεις και περιμένεις. Αλλά ακόμα και τον Σεπτέμβριο θα σε συμβούλευα να πας σε i5 4570k και σε μία αξιόλογη μητρική 100-140€ και τα υπόλοιπα ρίξτα στην κάρτα γραφικών/κουτί/τροφοδοτικό/ssd. Το Overclocking σε ενδιαφέρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis1995 Ιούνιος 6, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 κανω οσο παει με ψυχτρα αερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούνιος 7, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Το δεύτερο άτομο να φανταστώ είναι ο αδερφός σου? Δεν έχει σημασία...Γι' αυτό που λες θέμα διαφορετικών απόψεων. Για να έχεις άποψη πρέπει να γνωρίζεις και κάποια πραγματάκια. Εκτός αν λες άποψη εγώ γουστάρω intel και nvidia/intel kai ΑΤΙ. (πάω πασο)Πάντως σε gaming pc δεν αγοράζεις 500€ cpu/mobo γιατί απλά δεν τα χρειάζεσαι. Δεν θα καταλάβεις ποτέ διαφορά έναντι ενός Fx 8350/8320 ή ενός i5 4570k/ι5 3570k.Πάντως συμβουλή μου. Ή πήγαινε τώρα σε amd επεξεργαστή ή περίμενε τον Σεπτέμβριο που θα διορθωθούνε τα προβλήματα των καινούριων μητρικών του socket 1150 της Intel. Και πες και τον φίλο σου να διαλέξει ποιο κουτί του αρέσει. Εσύ το διάλεξες και όντως είναι καλό το Antec. Πάρε τις αποφάσεις σου και θα σου κάνω πρόταση τη σύνθεση.Δίσκους, ψύκτρες, οθόνες? Χρειάζεσαι? Επίσης ξέρεις να στήνεις pc ή τα θες από ένα μαγαζί να στα στήσουνε και τα 2?ωπ, ποια ειναι αυτα? δεν εχω ακουσει κατι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 7, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 τα παραγγελατε τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.