chris2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 Γεια σας Εχω αυτο εδωApollo το tablet ειναι το quicki 811εχει κλειδωσει εδω και καιρο το πηγα στο e-shop και μου ειπαν οτι θελουν 60€ για να το φτιαξουνΜήπως μπορει καποιος να με βοηθησει ????????????????please στο site τους εχει κατι που νομιζω μπορει να βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούνιος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Τι εννοεις έχει κλειδώσει;;Εγγύηση δεν έχει;Στάλθηκε από το Nexus 7 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιούνιος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 έχει εγγύηση και οταν λεω εχει κλειδωσει ειναι μετα απο πολλες φορες να βαλω το μοτιβο μου ζηταει να βαλω ε-μαιλ και κωδικο τα βαζω αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Δες με αυτή τη διαδικασία, μιας και σβήνονται όλα, να το επαναφέρεις.Tab88/Quicki811 custom Rom and rooting: Apollo Quicki 811 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.