Dr_Nikiforos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 Καλησπερα σε ολους!!Εχω παρει την αποφαση μαζι με τον κολλητο μου να ανοιξουμε μια επιχειρηση (servrice pc-αναλωσιμα-περιφερειακα κλπ κλπ)στην περιοχη μας. Ειναι κατι που το αγαπαμε και οι 2 και πραγματικα εχουμε πολυ ορεξη να ασχοληθουμε. ψαχνομαστε ηδη μεσω εσπα για επιδοτησεις και ολα τα σχετικα που θα χρειαστουν για το ξεκινημα.Η βοηθεια που θα ηθελα να ζητησω ειναι:Συμβουλες απο παιδια που εχουν καταστημα ή απο εμπειρους τους ειδους.Θα μπορουσα να δικτυωθω και να μαθω διαφορα tips για το εμποριο?(δεν εννοω να γινω mega-eshop φυσικα) αλλα να μπορω να εχω ενα μικρο εστω κερδος απο τις οποιες πωλησεις.Τι εχει περισσοτερο ζητηση στις περιοχες που εχετε καταστημα? service? επισκεψη κατ οικον? αναλωσιμα? αναβαθμισεις? παροχη υπηρεσιων σταθερης/κινητης?Που θα πρεπει να δωσω βαση στο ξεκινημα και πως πρεπει να κινηθω (σχετικα παντα μιας και το αγοραστικο κοινο διαφερει απο περιοχη σε περιοχη).Η περιοχη μας ειναι η Ν.Μακρη, οποτε με βαση πως δεν εχω σκοπο να "παρω" την δουλεια απο παιδια που εχουν ηδη καταστημα θα ηθελα την βοηθεια και τις συμβουλες σας!!!Ενα νεο τεχνολογικο "στεκι" υπο σκεψη λοιπον...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.