TASOS Ιούνιος 6, 2013 Author #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Αν καταλαβα καλα , με το "καλημερα" χτυπησα και Χαλκινο?.....χ.αχαχαχα Μιά χαρά result ανέβασες ... και ειδικά για non-k cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούνιος 6, 2013 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Και παει και λιιιιιιγο παραπανω .... αν θυμαμαι καλα ......που θα το θυμηθω φυσικα για να ανεβασουμε το "καλο" μου .....μετα παει η CPU σε κανα καδο......χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 6, 2013 Author #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Δέν παθαίνουν τίποτα τα συγχρονα cpu ... τουλάχιστον όχι πρίν τα 2.0 volt !!!χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιούνιος 6, 2013 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Δουλεια μαν!!! Καλοκαιρι ειναι.....σκαφοι υπαρχουν ακομα:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 7, 2013 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 είναι η η πρώτη φορα που ανεβάζω κάποιο benchmark... σε περίπτωση που κάνουμε καλύτερο score με το ίδιο hardware -pc κάνουμε edit αυτό που έχουμε ήδη ανεβασσει η κάνουμε καινούρια καταχωριση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 7, 2013 Author #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 είναι η η πρώτη φορα που ανεβάζω κάποιο benchmark... σε περίπτωση που κάνουμε καλύτερο score με το ίδιο hardware -pc κάνουμε edit αυτό που έχουμε ήδη ανεβασσει η κάνουμε καινούρια καταχωριση?Κάνεις καινούργια καταχώρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 7, 2013 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Πυροβόλο !!! ... παλιό αλλά πολύ δυνατό cpu.takis-pa`s CineBench R11.5 score: 12.01 points with a Core i7 Extreme 980X Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 7, 2013 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Κάνεις καινούργια καταχώρηση.τασο προσωπικα μιλαω εχουν τελειωσει τα βασικα συστηματα και τα κατεβαστηρια και τα λαπτοπ!!τωρα θα παμε σε τιποτα δανεικα και σε τιποτα htpc εχω και στα σκαρια του κουμπαρου ενα amd 64 3200θελει win να δουμε ποτε θα βρω χρονο να δωσω-ανεβασω κανα νουμερο ακομα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 7, 2013 Author #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 τασο προσωπικα μιλαω εχουν τελειωσει τα βασικα συστηματα και τα κατεβαστηρια και τα λαπτοπ!!τωρα θα παμε σε τιποτα δανεικα και σε τιποτα htpc εχω και στα σκαρια του κουμπαρου ενα amd 64 3200θελει win να δουμε ποτε θα βρω χρονο να δωσω-ανεβασω κανα νουμερο ακομα !!Δέν χρειάζεται αγχος ... έχουμε χρόνο.Ηδη έχεις κάνει φανταστική δουλειά και δέν μιλάω μόνο για το cinebench.Εχεις ξεσηκώσει όλα τα bench του hwbot ... και μπράβο σου , που το κάνεις κέφι τρελλά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 7, 2013 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 tnx [MENTION=259]TASOS[/MENTION] ανέβασα νέο CineBench R11.5 8.59 points with FX-8320 at 5015MHz μόλις μου έρθει το case και στήσω το w/c θα ξανά δοκιμάσωέχω πρόχειρα ένα laptop και ένα notebook αυτά μετράνε? τι photos βάζουμε από hardware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Ιούνιος 7, 2013 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 (edited) Τασο παρε κι αλλο ενα, μιας και δροσισε λιγο σημερα, μου κανε το χατηρι να παιξει 4.8 Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2013 από takis-pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 7, 2013 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 tnx [MENTION=259]TASOS[/MENTION] ανέβασα νέο CineBench R11.5 8.59 points with FX-8320 at 5015MHz μόλις μου έρθει το case και στήσω το w/c θα ξανά δοκιμάσωέχω πρόχειρα ένα laptop και ένα notebook αυτά μετράνε? τι photos βάζουμε από hardware?ναι τα παντα μετρανε να μη σου πω οτι με καποια απο αυτα θα παρεις και περισσοτερα νουμερα!!για φωτο η θα κατεβασεις η θα βαλεις μια φωτο απο το λαπτοπ σου !!εγω κατεβασα για το δικο μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 7, 2013 Author #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 έχω πρόχειρα ένα laptop και ένα notebook αυτά μετράνε? τι photos βάζουμε από hardware?Φυσικά , όλα μετράνε.Κάθε hardware έχει τη δική του κατηγορία και βαθμολογείται ξεχωριστά.Μιά φωτό του laptop.//Οπως επίσης υπάρχουν αρκετά ακόμη bench , που διαγωνιζόμαστε με άλλους παίκτες και ομάδες , σε κατηγορίες cpu & vga.Θα ανοίξω προσεχώς σχετικά thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούνιος 8, 2013 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Μας εδωσα και την "πρωτιά" στο cinebench 11.5 - 3820 και ηρεμησα......χαχαχαχαχαhttp://www.hwbot.org/submission/2387644_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούνιος 8, 2013 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Και μιας και άλλαξα μητρική και μνήμες...ας πάρω και ένα χάλκινο...10 λεπτά μετά το πρώτο boot...felix`s CineBench R11.5 score: 7.59 points with a Phenom II X6 1090T BE Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 16, 2013 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Ok σχεδον ετοιμος και εγω.Μενει φωτο απο το apu system τελος. Btw το apu τρεχει XP υφισταται προβλημα? Ο σερβερ με τους XEON χτυπησε καποια μνημη και ειμαι λιγο στο ψαξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 16, 2013 Author #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Ok σχεδον ετοιμος και εγω.Μενει φωτο απο το apu system τελος.Btw το apu τρεχει XP υφισταται προβλημα?Ο σερβερ με τους XEON χτυπησε καποια μνημη και ειμαι λιγο στο ψαξιμο.Μιά χαρά είσαι.Αν χρειαστείς βοήθεια για το ανέβασμα των σκόρ , pm me !Να τρέξεις και τα wprime (ειδικά με τον 1100Τ ... και ότι άλλο multicore έχεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 16, 2013 Author #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Δέν υπάρχουν ακόμη αρκετά αποτελέσματα από single core cpu's ... και κοιτάχτε damage points που έκανε ένας mobile celeron σε stock speed !TASOS`s CineBench R11.5 score: 0.41 points with a Celeron M 440Global Points (UGP) 70th using 1 CPU 8.8 PointsHardware Points (UHP) 1st using Celeron M 440 2.0 PointsGlobal Team Power Points (GTPP) 41st in team using 1 CPU 10.8 PointsHardware Team Power Points (HTPP) 1st in team using Celeron M 440 5.2 Points Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 Να βάλω και ένα με το καινούργιο μου παιχνίδι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 19, 2013 Author #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2013 ... και ένα λίγο πιό σοβαρό σκοράκι.Αντε γιατί θέλει βοήθεια η ομάδα μας !!!Go H.O.T.TASOS`s CineBench R11.5 score: 14.32 points with a Core i7 4930K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts