Jump to content

Φθηνό mkv, media player με Ethernet

TifoziF1

Recommended Posts

στο skroutz έκανα παραγγελία αλλά έφαγα "άκυρο" μετά από 2 μέρες, λόγω "μη διαθεσιμότητας"

ξενέρωσα και το παράτησα το θέμα και έχω αρχίσει να καλοβλέπω βατόμουρο.

φιλε, το βατόμουρο που λες ειναι πολυ εργαλειο, αφιερωσε δυο τρεις ωρες στο ιντερνετ να δεις τι κανει αυτο το μικρο και παρτο.

δεν θα το μετανιωσεις

• 3 months later...

Ετοιμαζόμουν να κάνω νέο thread αλλά λέω να το βάλω εδώ το post μου :p

Ήμουν σε αναζήτηση για ένα media player για την τηλεόραση αλλά μιας και τέλη του μηνός έρχεται κι' εδώ το ψηφιακό σήμα, θα ήθελα μια συσκευή που να τα συνδυάζει. Αυτό που θέλω να κάνει είναι να παίζει mkv με DTS από USB, ελληνικούς υπότιτλους, να είναι απλό στη χρήση και γρήγορο και αν είναι δυνατόν να έχει ελληνικά. Δε νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο, για τους γονείς μου προορίζεται. Για τη δουλειά που το θέλω το Appstreamer με καλύπτει ή κοιτάω για κάτι άλλο; Thanks :)

Ετοιμαζόμουν να κάνω νέο thread αλλά λέω να το βάλω εδώ το post μου :p

Ήμουν σε αναζήτηση για ένα media player για την τηλεόραση αλλά μιας και τέλη του μηνός έρχεται κι' εδώ το ψηφιακό σήμα, θα ήθελα μια συσκευή που να τα συνδυάζει. Αυτό που θέλω να κάνει είναι να παίζει mkv με DTS από USB, ελληνικούς υπότιτλους, να είναι απλό στη χρήση και γρήγορο και αν είναι δυνατόν να έχει ελληνικά. Δε νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο, για τους γονείς μου προορίζεται. Για τη δουλειά που το θέλω το Appstreamer με καλύπτει ή κοιτάω για κάτι άλλο; Thanks :)

Από που θα στείλουν σήμα? Αετό?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.