drama.queen Ιούνιος 10, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 στο skroutz έκανα παραγγελία αλλά έφαγα "άκυρο" μετά από 2 μέρες, λόγω "μη διαθεσιμότητας" ξενέρωσα και το παράτησα το θέμα και έχω αρχίσει να καλοβλέπω βατόμουρο.φιλε, το βατόμουρο που λες ειναι πολυ εργαλειο, αφιερωσε δυο τρεις ωρες στο ιντερνετ να δεις τι κανει αυτο το μικρο και παρτο. δεν θα το μετανιωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 15, 2013 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 Ετοιμαζόμουν να κάνω νέο thread αλλά λέω να το βάλω εδώ το post μου Ήμουν σε αναζήτηση για ένα media player για την τηλεόραση αλλά μιας και τέλη του μηνός έρχεται κι' εδώ το ψηφιακό σήμα, θα ήθελα μια συσκευή που να τα συνδυάζει. Αυτό που θέλω να κάνει είναι να παίζει mkv με DTS από USB, ελληνικούς υπότιτλους, να είναι απλό στη χρήση και γρήγορο και αν είναι δυνατόν να έχει ελληνικά. Δε νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο, για τους γονείς μου προορίζεται. Για τη δουλειά που το θέλω το Appstreamer με καλύπτει ή κοιτάω για κάτι άλλο; Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 16, 2013 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Υπάρχει αντιπρόταση ή να το αγοράσω; Κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 18, 2013 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Μια χαρά θα σε καλύψει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Σεπτέμβριος 18, 2013 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Ετοιμαζόμουν να κάνω νέο thread αλλά λέω να το βάλω εδώ το post μου Ήμουν σε αναζήτηση για ένα media player για την τηλεόραση αλλά μιας και τέλη του μηνός έρχεται κι' εδώ το ψηφιακό σήμα, θα ήθελα μια συσκευή που να τα συνδυάζει. Αυτό που θέλω να κάνει είναι να παίζει mkv με DTS από USB, ελληνικούς υπότιτλους, να είναι απλό στη χρήση και γρήγορο και αν είναι δυνατόν να έχει ελληνικά. Δε νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο, για τους γονείς μου προορίζεται. Για τη δουλειά που το θέλω το Appstreamer με καλύπτει ή κοιτάω για κάτι άλλο; Thanks Από που θα στείλουν σήμα? Αετό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 18, 2013 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Πεταλίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Σεπτέμβριος 18, 2013 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2013 Έλα??? Εκεί δεν πιάνουμε ούτε τα τοπικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.