Jump to content

Φθηνό mkv, media player με Ethernet

TifoziF1

Recommended Posts

Ποιο φθηνό mkv, media player με Ethernet (όχι wifi, ή wifi σαν option, λόγω κόστους) θα προτείνατε ?

Φυσικά να παίζει ελλ. υπότιτλους, fullhd, 3D δεν με ενδιαφέρει, είτε μέσω shared network location είτε μέσω DLNA.

Ποιο φθηνό mkv, media player με Ethernet (όχι wifi, ή wifi σαν option, λόγω κόστους) θα προτείνατε ?

Φυσικά να παίζει ελλ. υπότιτλους, fullhd, 3D δεν με ενδιαφέρει, είτε μέσω shared network location είτε μέσω DLNA.

Ti μπάτζετ έχεις?

Κορυφαία σε αναπαραγωγη 2D ειναι τα dune , ειδικά η smart H1/D1/B1 σειρά και τα Dune Max/Duo (οχι η φετινή)

Δύσκολα θα τα βρεις στην Ελλάδα σε καλές τιμές, καλύτερα απο Γερμανία.Ειναι οτι καλύτερο μπορείς να βρεις.

Παιζουν mkv , full blu ray rip/iso (με τα μενου) ενω δικτυακά μεσω smb αναπαραγουν τα πάντα χωρις σπασίματα (high bitrate full bd.iso για παραδειγμα).

Τα φετινά players 303D/Base 3D λογω cinavia , ΔΕΝ υποστηρίζουν αναπαραγωγή μενού , αλλα φυσικα θα σου παιξουν κανονικά μονο την ταινια στα bd rip/iso.Απο την άλλη υποστηρίζουν και 3D , αν και με λίγα θεματάκια (seamless branching που ειναι βηχας σε ολα τα media players , και 3D οι υποτιτλοι εμφανιζονται σαν 2D).

Η smart σειρά θα σου κοστίσει απο 230€ με εμταφορικά απο Γερμανία (το Η1) ενω το φετινό 303D θα το βρεις απο Ελλάδα κιόλας στα 199€ (τόσο εχει και εξω) και φοραει και εξαιρετικό wifi draft n.

Popcorn Hour δεν σου συνιστώ μιας και εχουν ενα σκασμό bugs και ανώριμο ακόμα fw.

Για κάτι πιο οικονομικό , δες το med600x3d (160€ απο twindigital.gr που το φέρνει) το οποιο φοράει realtek αντι για sigma (Dune) το οποιο ειναι value for money και παιζει και 3D (και 3D mvc κιόλας για παράκαμψη του seamless branching).Δικτυακά θα σου παίξει επίσης πολύ καλα , εκτος ισως απο οριακές σε bitrate bd rip/iso ταινίες .

Oλα τα μηχανάκια που σου ανέφερα παίζουν και flac , οπως και hd audio , ενω αν παιζεις κατευθείαν σε τηλεόραση, κάνουν και 2.0 downmix.

Τρίτη επιλογή το boxee box το οποιο εχει εξαιρετικό περιβάλλον και δυνατοτητες, και παρολο που σταματησε προσφατα να υποστηρίζεται, υπάρχουν οπμαδες που βγαζουν καλα fw (boxee hack).Ειναι το μονο media player με το οποίο μπορείς να κανεις internet browsing της προκοπής (εχει πολύ καλο remote).Επεσε προσφατα και η τιμή του απο τα 250+ στα 125€.Απλά δεν θα σου παιξει καλα hd audio και ακουσεις κανονικά Dolby Digital / Dts

Για πιο οικονομικές επιλογές , δες το dune 102 , οπως και τα media players της Crystal Audio ...

Καλές αγορές!

ΥΓ.Αν θες καλό info για media players check this (να παινέψουμε και το σπιτι μας :smoke: )

[MENTION=20714]Vader[/MENTION] πολύ υλικό έδωσες, έλεγα να πάω σε κάτι πολύ φθηνό (μέχρι 70-80Ε) μιας και θα μπεί πάνω σε 32άρα fullhd (LG του κιλού) μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Συνεπώς πάμε για appstreamer-G ?

Εχω εδω και 1.5 χρονο το dune h1 και απλα δεν το αλλαζω με τιποτα....σκυλι και στρεαμαρει τα παντα απο το nas διχως προβλημα

Ακριβουτσικο μεν αλλα απροβληματιστο δεν ...

Αν θες οικονομικη τελειως λυση παρε ενα βατομουρο με raspbmc οπως εχω εγω στην κρεβατοκαμαρα και παιζει τα παντα μεχρι 720 (με μπριζακια και πανω σε πολυμπριζα κλπ κλπ)

Εγώ είχα πάρει το Γενάρη σε προσφορά το Xtreamer Pro στα 65€ με μεταφορικά.

Για τα λεφτά του είναι μια χαρά (όχι όμως για 200€ που το δίνουν τώρα στο skroutz).

Δεν ξέρω βέβαια τι τιμή μπορείς να το βρείς τώρα ψάχνωντας γενικά.

Αλλά επόμενη οικονομική λύση είναι ένα ras pi.

Tσιμπας το appstreamer και καθαρισες.

Εβγαλε και update η crystal audio που εφτιαξε μερικα προβληματακια.

Το εχω απο τα χριστουγεννα και ειμαι ευχαριστημενος.

[MENTION=20714]Vader[/MENTION] πολύ υλικό έδωσες, έλεγα να πάω σε κάτι πολύ φθηνό (μέχρι 70-80Ε) μιας και θα μπεί πάνω σε 32άρα fullhd (LG του κιλού) μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Συνεπώς πάμε για appstreamer-G ?

H σε αυτό , η στο boxee , που νομιζω οτι αν το δεις θα σου αρέσει πάρα πολύ.

[MENTION=38]Vadergr[/MENTION]

1) το dune 102 είναι το ίδιο με το 303 χωρίς την θέση για δίσκο? (αν ναι το έχω πάρει και δεν το ξέρω).

2) internet (youtube κυρίως) "παίζουν" όλα τα παραπάνω, σωστά?

3) wd live 3 μηδέν (μούφα) δηλαδή

4) το Boxee είναι κούκλα αλλά με φοβίζεις με τα hd audio & dts

5) από επεξεργαστική ισχύ είναι κάποιο κοντά στα όρια του και να το αποφύγουμε?

Ευχαριστώ

edit: ζητάω πολλά αλλά keyboard παίζει;

1)Oχι δεν ειναι ιδια.Υποδεεστερος επεξεργαστης , οχι 3d.

2)Youtube,facebook κλπ σχεδον ολα.web browser καλο μονο απο το boxee.

3)Στο live οποτε βγαζουν fw λυνουν καποια θεματα και χαλάνε άλλα.

4)Δεν υπάρχει φοβος.Απλα ακουγεται ενα σπασιμο στον ηχο.Θα του πεις να βγαζει στην εξοδο dd/dts και θα εισαι οκ.

5)Τα βασικά (mkv 1080p,remux 1080p) τα παιζουν ολα.

keyboard μονο στο boxee, γιαυτο επιμενω , δες το λίγο.

στο skroutz έκανα παραγγελία αλλά έφαγα "άκυρο" μετά από 2 μέρες, λόγω "μη διαθεσιμότητας"

ξενέρωσα και το παράτησα το θέμα και έχω αρχίσει να καλοβλέπω βατόμουρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.