alexandertm8 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 Ξεκινάω και δίνω ρεύμα μόνο σε σύστημα μητρικής-επεξεργαστή και μου χτυπάει κανονικά μήνυμα λάθους για μνήμες. Βάζω μνήμες χωρίς κάρτα γραφικών και δεν δίνει beeps.Βάζω κάρτα γραφικών με μνήμες πάνω και δεν έχω post.Δοκίμασα και με άλλα ζευγάρια μνημών, 1 dimm μόνο, άλλη κάρτα γραφικών κ.λπ. αλλά δεν βγήκε άκρη. Ασυμβατότητα υλικού δεν είναι γιατί έχει ελεγχθεί. Αν και είμαι σχεδον βέβαιος οτι κάτι φταίει με NB/SB μήπως υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να είναι τροφοδοτικό; Είναι το μόνο που δεν έχω 2ο εύκαιρο να αλλάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Ιούνιος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 για αρχη πρεπει να μας αναφερεις το συστημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandertm8 Ιούνιος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Άκυρο, βρήκα τελικά τι είναι πριν από λίγο. Το bios της μητρικής (Asus Formula Blitz) είναι παλιό και θέλει αναβάθμιση πριν μπει ο μεγάλος επεξεργαστής (Q9xx).Ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.