Jump to content

Ξενύχτια και καταστροφή....

dfragos

Recommended Posts

Εγω απο τα χριστουγεννα και μετα, κατι εχω παθει, δεν μπορω να κοιμηθω 11 , 12 η ωρα οπως ολα τα παιδια.. Αν δεν παει 2, 3 η ωρα δεν με πιανει υπνος ετσι καθομαι στο νετ. :D μετα ξυπναω 7 η ωρα να παω στο σχολειο, δεν νυσταζω ομως! με πιανει νυστα κατα της 11και 30 περιπου.(το εχω ψαξει, να δω ποτε νυσταζω) :zzz:

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από No Quarter

Εγω ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα ύπνου.

Ούτε εμείς έχουμε πρόβλημα ύπνου βρε. Στο σύνολο, κοιμόμαστε 5-8 ώρες καθημερινά, σαν τον υπόλοιπο κόσμο. Πρόβλημα συντονισμού έχουμε...

Αρχική απάντηση από Chosen

Ούτε εμείς έχουμε πρόβλημα ύπνου βρε. Στο σύνολο, κοιμόμαστε 5-8 ώρες καθημερινά, σαν τον υπόλοιπο κόσμο. Πρόβλημα συντονισμού έχουμε...

Μωρέ και 12ωρο πιάνουμε... αλλά όχι την νύχτα...

συμφωνω και εγω! αναποδοι ειμαστε! Ο μπαμπας μου λεει και μικρος ετσι ησουν, ολοι κοιμοντουσαν το βραδυ, εσυ ησουν παντα ξυπνιος και ολη τη μερα κοιμοσουν... Λετε να εχω μπερδεψει τι μερα με τη νυχτα? :upside:

αυτες οι αλλαγες ωρας μου κανουν κακο.......δεν μπορω να κλεισω ματι..........:devil:

επεσε παλι και ο διασημος ΒnΒ server........:cry:

Labιτες κοιμηθειτε ησυχοι....κραταω τις πυλες γερα((Φραγμας ονομα και πραγμα)

:flex:

post-596-1416071793,6489_thumb.jpg

Καλά μια που είμαστε στο θέμα πάρτε ενα post στις 5:30... (αν και αλλαξε η ώρα και πρέπει να είναι 6:30..)

Σε καμια ωρα θα παω για νανι :hehe:

ρε γαμώτο πάλι έχασα το timing...

κοιμήθηκα 11 για βράδυ και ξύπνησα 2:30 τα ξημερώματα....

έλεος.

Αρχική απάντηση από sotiris

έλεος.

Έλα μωρέ... :p

έλεος.

το προβλημα δεν βλεπω

καμμένο μυρίζει...

Χτύπα ξύλο.... μια χαρά είναι η DFI μου! Prime τρέχει!

μπα, στους χρήστες αναφέρομαι :p

Έχει ξεμυρίσει πλέον, τώρα απολαμβάνουμε το χρώμα... :p

Αρχική απάντηση από dfragos

Έχει ξεμυρίσει πλέον, τώρα απολαμβάνουμε το χρώμα... :p

τι ηλιοθεραπεία και μπούρδες, thelab :p

• 2 months later...

τς τς τς .............9 σελιδες στην αναζητηση για να βρω αυτο το θεικο θρεντακι.....ΣΤΙΚΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:D

αυτες οι αποτομες ζεστες δεν παλευονται τελικα:o

post-596-1416072030,8408_thumb.jpg

Οντως δεν παλευεται η ζεστη με τιποτα. Αλλα ολα τα βολεψαμε σχεδον...νερακι στον υπολογιστη και κλιματιστικο στο δωματιο..χεχεχε

Βασικα πλεον θελω να ξυπναω 12 το μεσημερι. Κοιμαμαι συνηθως στις 3.Τεσπα μολις γινει αναβαθμιση dsl και βαλω νεα καρτα θα τον κοψω να ησυχασω.Ατοιμα νετ games

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.