R@tNET Δεκέμβριος 5, 2004 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 21:41] /me is now known as κακό στόμα :devil: You are wrong... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 18, 2004 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 F@cking κατάντια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Δεκέμβριος 18, 2004 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 εκτος απο αυτο, για δειξε και τι αλλα Tabs εχεις ανοιχτα εκεινη την ωρα.... "Αgustina Fan" ετσι?:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Δεκέμβριος 18, 2004 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 τελικά κοιμάμαι πολύ πρέπει να το κόψω, 3-4 εώς 10. Δηλαδή 6-7 ώρες ύπνο. Σήμεραπάντως κοιμήθηκα καλά μόλις ξύπνησα, κοιμάμαι από τις 4:15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Δεκέμβριος 18, 2004 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Annoula σε καταλαβαίνω και γω απογευματινός είμαι στο σχολείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny1416003182 Δεκέμβριος 18, 2004 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Εμάς ένας καθηγητής μας είχε πει ότι ο εγκέφαλος ξεκουράζεται σε 1,5 ώρα. ο_Ο Και άμα κοιμάσαι πάνω από 6 ώρες σκοτώνονται εγκεφαλικά κύτταρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 9, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Ύπνος στις 3-4 και ψύπνημα στις 12-13 ΛΟΛ, πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή, ξύπνησα 7:30 σήμερα και έχασα το μπούσουλα. Ακριβως τα ιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 10, 2005 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Johny Εμάς ένας καθηγητής μας είχε πει ότι ο εγκέφαλος ξεκουράζεται σε 1,5 ώρα. ο_Ο Και άμα κοιμάσαι πάνω από 6 ώρες σκοτώνονται εγκεφαλικά κύτταρα. Mάλλον ο καθηγητής σου είναι κι αυτος καμμένος ξενύχτης ....Για να μην παραπληροφορούμαστε, κατα την διάρκεια του ύπνου , το σώμα μας και ο εγκέφαλός μας περνάει από διάφορες φάσεις, απλά ο βαθύς ύπνος που πραγματικά ξεκουράζει διαρκει λίγο σε σχέση με τη συνολική διάρκεια. Παρ'ολα αυτά όλες οι φάσεις του ύπνου μας είναι απαραίτητες. Στα κρεββάτια σας γρήγορα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 10, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Johny....... Και άμα κοιμάσαι πάνω από 6 ώρες σκοτώνονται εγκεφαλικά κύτταρα. Ωχ, πρεπει να αρχισω να ανυσηχω :confused: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Ιανουάριος 10, 2005 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Τον υπνο περιμεναμε για να τα καψουμε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 12, 2005 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 /me καμμένος από κούνια.Τα ξενύχτια συνεχίζονται!!!Ο ύπνος είναι περιττός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 13, 2005 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Μάριε επέστρεψες Ηράκλειο και άρχισες για φέτος τα ξενύχτια;’ντε να κανονίσουμε κανά μίτινγκ, λαν πάρτυ στο πανέπι και κάτι ντιβιντί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 13, 2005 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Johny Εμάς ένας καθηγητής μας είχε πει ότι ο εγκέφαλος ξεκουράζεται σε 1,5 ώρα. ο_Ο Και άμα κοιμάσαι πάνω από 6 ώρες σκοτώνονται εγκεφαλικά κύτταρα. Οι καθήγητές συνιθήζουν να λένε μαλακιες , ειδικά οι Ελληνες. Παλικάρια εμένα δεν με ποιάνει κανένας σας κοιμαμαι 6 και ξυπνάω κατα τις 3 εκτός απο τα σαββατοκύρικα που κοιμαμαι 7+ και ξυπνάω 5 , everyday μοιλαμε τώρα εδω και καμια 6ετία. (και οχι λόγω δουλειας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Ιανουάριος 13, 2005 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Το κακό είναι όταν αρχίζω τα τρελά sessions και κοιμάμαι κατά τις 9-10 το πρωί και ξυπνάω βέβαια 5-6 το απόγευμα,άντε μετά να αλλάξω το ωράριο,2 μέρες περνάνε που γυρνάω σαν ζόμπι μέσα στο σπίτι,όταν βέβαια καταφέρω και σηκωθώ από το PC .Το καλό είναι οτι ότι ώρα και να ναι κάποιοι θα είναι online στο Thelab και δεν νιώθω και τελείως μόνος,αδέρφια μου καμμένα μαζί στον αγώνα κατά του ύπνου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 17, 2005 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 [13-01-2005 15:35] Οι καθήγητές συνιθήζουν να λένε μαλακιες , ειδικά οι Ελληνες. Παλικάρια εμένα δεν με ποιάνει κανένας σας κοιμαμαι 6 και ξυπνάω κατα τις 3 εκτός απο τα σαββατοκύρικα που κοιμαμαι 7+ και ξυπνάω 5 , everyday μοιλαμε τώρα εδω και καμια 6ετία. (και οχι λόγω δουλειας) κανονικα θα επρεπε να μουγκριζεις και οχι να μιλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 19, 2005 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Εγω πρωσοπικα θελω να παθω αυτο που επαθε ενας αντρας στην αμερικη.Επαθε ενα εργατικο ατυχημα (κατι σαν ηλεκτροπληξια αν δεν κανω λαθος ) και διαταραχτηκε το νευρικου του συστημα με αποτελεσμα να μην νιωθει την αναγκη του υπνου ,απλα ξαπλωνε για κανα 2ωρο και ηταν σαν να ειχε κοιμηθει 8 ωρες ! Και σε μια συνεντευξη του ειπε πως ειναι καλυτερα ετσι γιατι εχει περισσοτερες ωρες να δουλευει και γενικως να κανει πραγματα. Οχι οπως τωρα που κοντευει 5 και κοντευουν οι κορες των ματιων μου να ξεκολλησουν και να πεσουν η μια πανω στο enter και η αλλα στο caps lock ......Αντε μην τα παρω...τον κωλοφαρδο ! :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 20, 2005 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 23, 2005 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΓιαννακη κριμα που δεν ηρθες!! Γ@μησε τα! Γυρισα 5 η ωρα σπιτι αφου ειχα πιει τα παντα σχεδον. Πρωτα 7-8 διαφορετικες μπυρες στο Beer Academy, αλλα 3 ποτακια στο MoonShine, μετα 2 pints Guiness στο Moly Malones και μετα πηγα στο Κοκκινο για ελληνικα. Φυσικα δεν ελειψε το κλασικο βρωμικο σου Σταματη (επι της Ηλία Ηλίου)! Το αστειο......γυρισα 6 η ωρα τα ξημερωματα και βρηκα την νεα καρεκλα του γραφειου μου. DIY κατασταση. Και ναι......Μου πηρε 1 ωρα, αλλα την εφτιαξα.....το πρωι! Πολυ κωλογελο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 23, 2005 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Χτες το πρωι γυρισα στις 5 σπιτι αφου ειχα πιει τα παντα σχεδον. Πρωτα 7-8 διαφορετικες μπυρες στο Beer Academy, αλλα 3 ποτακια στο MoonShine, μετα 2 pints Guiness στο Moly Malones και μετα πηγα στο Κοκκινο για ελληνικα. Φυσικα δεν ελειψε το κλασικο βρωμικο σου Σταματη (επι της Ηλία Ηλίου)! Το αστειο......γυρισα 6 η ωρα τα ξημερωματα και βρηκα την νεα καρεκλα του γραφειου μου. DIY κατασταση. Και ναι......Μου πηρε 1 ωρα, αλλα την εφτιαξα.....το πρωι! Πολυ κωλογελο !!!Αλλα ολη μερα χτες και σημερα ειμαι σαν κροκοδειλος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 23, 2005 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 κατσε.......για να καταλαβω.αυτα γινανε το προηγουμενο βραδυ?????αν ναι συγχωρεμενος........εγω νομισα οτι κρεββαατωθηκες και γι αυτο δεν ηρθες........κρεββατωθηκες με την εννοια αρρωστησες.........χμ......την επομενη φορα δεν χωρανε δικαιολογιες....ΑΚΟΥΣ?????:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.