Samael Σεπτέμβριος 21, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 To καταστημα δουλευει ανευ ωραριου :baby: (κοινως ΟΤΙ κατσει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 21, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Ύπνος πριν τις 5???Αχαχαχαχα...No limits...Σήμερα ας πούμε θα πάω κατευθείαν σχολή χωρίς ύπνο.Πάντως επειδή με το μσν και εγώ τα ίδια έχω,όποιος ενδιαφέρεται για κουβεντούλα ας στείλει το μσν του με πμ!!Βρυκόλακες του Λάμπη ενωθείτε. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 21, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 και εγω σχολη κατευθειαν απο δουλειαoverclocked_gr@msn.com για βραδυνες κουβεντουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 21, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αχ ...............Παλι σήμερα θα κοιμηθώ μετα τις 6,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 22, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Που είσαι ρε dio.. Αποφάσισες να τη πέσεις για ύπνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 22, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Εγω δε μπορω να μεινω ξυπνιος μεχρι αργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 22, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Σεπτέμβριος 22, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Κάθε μέρα και Σ/Κ 1:00 - 6:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 22, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Που είσαι ρε dio.. Αποφάσισες να τη πέσεις για ύπνο; Τις τελευταίες δύο μέρες χάλασα... loooolΈκλεισα 7ωρο ύπνου αν και παλι κατά τις 3-4 κοιμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 22, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Χθες βράδυ έπεσα 00:30, αλλά με πήρε ο ύπνος 1:30 (γενικά αν δεν περάσει μία ώρα στο κρεβάτι δεν μπορώ να κοιμηθώ) Ξύπνησα 5:30 για να ετοιμαστώ να πάω να γράψω στις 8:00. Έγραψα όχι όπως περίμενα, που σημαίνει οτι υπάρχει μια καλή πιθανότητα να κοπώ... Προχθές έπεσα 3:15 και ξύπνησα 8:00, ενώ μια ακόμα μέρα πίσω κοιμήθηκα λίγο πριν βγει ο ήλιος 5:45 και ξύπνησα 9:30... Γενικά είναι περίοδοι που δεν κοιμάσαι... Με γλυτώνει η μια ωρίτσα ύπνου, που έχει σχεδόν καθιερωθεί από όταν ήμουν Γ Λυκείου, το μεσημέρι... Αλλιώς Εγώ μάλιστα άμα βγει ο ήλιος και χτυπήσει έστω και λίγο μέσα στο δωμάτιο ξυπνάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 22, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Συνήθως την πέφτω 1-4 και ξυπνάω 9-12. Το 8ωρο είναι ιερό και το ακολουθώ με θρησκευτική ευλάβια. Μόνο αν γράφω κανένα μάθημα και διαβάζω το τελευταίο βράδυ (κλασσικά) μπορεί να κοιμηθώ 1-2 ώρες ή και καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 22, 2004 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Α ρε Trendy διαβαστερε!!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Είναι 6:37 ξημερώματα Πέμπτης και εδώ και μιάμιση ώρα δεν έχει γίνει κανένα ποστ. Καθόμαστε με τον Chroma στο MSN και απορούμε. Μα καλά όλοι κοιμάστε; Απαράδεκτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 23, 2004 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Απαράδεκτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 23, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 χααχχαχχα εγω επεσα τις 9 και 30 για υπνο και ξυπνησα τις 2 το πρωι!!!!omg dld και αρχισα το halo .μολις τωρα σταματησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2004 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 06:40] Είναι 6:37 ξημερώματα Πέμπτης και εδώ και μιάμιση ώρα δεν έχει γίνει κανένα ποστ. Καθόμαστε με τον Chroma στο MSN και απορούμε. Μα καλά όλοι κοιμάστε; Απαράδεκτο! ναι..........τωρα που μπηκαμε εμεις εσεις την πεσατε για υπνο..........:giveup: ρε διονυση!!!!!φτιαξε λιγο το προγραμμα σου.....ελεος ρε φιλε θα μας παθεις τιποτα στο τελος.....:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma ναι..........τωρα που μπηκαμε εμεις εσεις την πεσατε για υπνο..........:giveup: ρε διονυση!!!!!φτιαξε λιγο το προγραμμα σου.....ελεος ρε φιλε θα μας παθεις τιποτα στο τελος.....:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αγαπητοί Admin.... διαμαρτύρομαι.... forum χωρίς mod..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 25, 2004 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Επειδή έχω ένα μικρό προβληματάκι στο χρόνο ετοιμασίας μου (ξύρισμα, στολή παραλλαγής, αρβύλες, στρώσιμο, φάκελος) και σε ένα τέταρτο δεν προλαβαίνω να τα έχω όλα έτοιμα ξυπνάω στο στρατό λίγο νωρίτερα απο τους άλλους (κατα τις 5 δλδ). Κοιμάμαι όμως κατα τις 12.30 καθώς στην Καλαμάτα υπάρχει ένας σταθμός που βάζει μόνο καψουροτράγουδα οπότε αναγκαστικά ανέπτυξα ήδη την ικανότητα του φιδιού. Κοινώς όπου βρω τρύπα χώνομαι και κοιμάμαι (καθότι ο ύπνος μειώνει τη θητεία). Βέβαια το γεγονός ότι είμαι όργανο υπηρεσίας λόχου (το δουλάκι δλδ για τους ανώτερους και το ****** για τους φαντάρους) δε μου αφήνει πολλά περιθώρια για extra ύπνους αλλά απο το ολότελα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 25, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Χααχαχχ!Δε πειραζει ρε Προεδρε,οσος υπνος σου λειπει τωρα στο κεντρο θα τον παρεις χ5 τους 3 τελευταιους μηνες της θυτιας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.