greekfragma Σεπτέμβριος 22, 2005 #181 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 :giveup: .......φραγμας σεκιουριτι........:giveup: ατιμη εξεταστικη.......αλλες 10μερες εμειναν.......θα σου πεταξω τα ματια οξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 22, 2005 #182 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 καλό κουράγιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 22, 2005 #183 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 11:15] καλό κουράγιο! να σαι καλα.........το αδραγμα καποια στιγμη επρεπε να κοπει..........τα πλανα αλλαξανε και δεν μας περνει για αλλα παπακια@@@@@@@@:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 22, 2005 #184 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Εγώ ευτυχώς τέλος με εξεταστικές. Τώρα αρχίζουν άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 22, 2005 Author #185 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Έτσι είναι αυτά τα μπρίκια... Ρε την κάψαμε την cpu από το ταρατσοκούτι. Μέσα στη βρόχη ήμουν νυχτιάτικα και προσπαθούσα να βάλω το παλιό μπρίκι να δουλέψει. Θέλαμε και mikrotik 2.9 κακόμοιριά μας... Τσοντοκατάσταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 22, 2005 #186 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Απ'ότι έχω καταλάβει με το μπρίκι πρέπει να περιμένεις την έκδοση Χ.Χ.ΧΧ <-διψήφιο για να πεις ότι παίζει σταθερά. Από την άλλη τα ελληνικά ασύρματα communities έχουν καταντήσει το testbench του mt, οπότε καλά ξεμπερδέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.