dfragos Ιούνιος 27, 2005 Author #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma τι θα γινει ρε γμτ.......2ο βραδυ τα ιδια.......καταραμενη ζεστη Εγώ έχασα τις ρετσίνες, κάθησα μέσα όλη νύχτα, και σε 2 ώρες και 25 λεπτά γράφω το προτελευταίο μάθημα της εξεταστικής. Δεν πέφτω για ύπνο γιατί δεν πρόκειται να σηκωθώ. Μαύρο διάβασμα και χτες, μου αρέσει που ακύρωσα το ποτό ότι θα κάτσω να διαβάσω. ’ντε, 3 μέρες ακόμα. Ζάχο κανονίσουυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Ιούνιος 28, 2005 #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Eλα καλημερα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Ιούνιος 28, 2005 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 dfrago καλη επιτυχια.Και εγω απο τοτε που τελειωσε το σχολειο,δεν κοιμαμαι.Δεν θελω.Και επισης δεν με παιρνει πια και ο υπνος..(ασχετο:τωρα περασε το σκουπιδιαρικο και μυριζει)..Οσο για τη ζεστη..ελα μωρε...ζεστη παντα θα κανει..,εμεις παντα θα μουρμουραμε???That's all for today..!dfrago καλη επιτυχια ξανα.Καλημερα σε ολο τον κοσμο:hi: .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 28, 2005 #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Καληνύχτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούλιος 2, 2005 Author #165 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Ύστερα από 2 ώρες και άκρη με τον router δεν έβγαλα. Όσο για το Lab, από όσο το κόβω, όσο πάει καλοκαίρι θα γίνεται και πιο συχνά το παρακάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 3, 2005 #166 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 εγω τις τελευταιες μερες κοιμαμαι 8 το πρωι και ξυπναω στης 6 το απογευμα... α... ξαχασα το καλυτερο πραγμα για να κοιμηθεις οπως κανει και ενας φιλος μου ειναι να πινει μισω μπουκαλι ρακι οταν γυριζει κατα της 3 το πρωι απο τη δουλεια για να αρχιζει να ζαλιζετε και αλλο μισο για να γινει ντιρλα και να κοιμηθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 3, 2005 #167 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 μάγκες, εγώ έχω το θείο δώρο! κοιμάμαι με το που θα ακουμπήσω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι! άντε, μία φορά στο εξάμηνο να κοιμηθώ μισή ώρα αφού ξαπλώσω, αλλά και τότε θα πρέπει να έχω πέσει πολύ νωρίς, να έχω πιεί τίποτα τσάγια ή να σκέφτομαι κάτι πολύ σοβαρό. το ωράριο είναι 2:30 με 9:30 ρυθμισμένο από βιολογικό ρολόι που δεν χάνει ούτε πεντάλεπτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 4, 2005 #168 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούλιος 4, 2005 #169 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis [Χθες, στις 23:27] εγω τις τελευταιες μερες κοιμαμαι 8 το πρωι και ξυπναω στης 6 το απογευμα... α... ξαχασα το καλυτερο πραγμα για να κοιμηθεις οπως κανει και ενας φιλος μου ειναι να πινει μισω μπουκαλι ρακι οταν γυριζει κατα της 3 το πρωι απο τη δουλεια για να αρχιζει να ζαλιζετε και αλλο μισο για να γινει ντιρλα και να κοιμηθει.... Και μετά από 1 μήνα θα τρέχεις για αποτοξίνωση... Με λένε Elpis και είμαι αρκοολικός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 20, 2005 #170 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 εγω επιτελους αρχισα να βρισκω τον σωστο δρομο, σηκωθηκα χτες στις 2 μετα τα μεσανυχτα και την επεσα στις 7 το απογευμα, τωρα σηκωθηκα πριν απο 3 ωρες, ειδα και ενα περιεργο ονειρο οτι επαιζα μπαλα και δεν περναγε καρφι την αμυνα, εχω να παιξω αμυνα απο τοτε που χτιστικε η ακροπολη, και σοβαρη αμυνα απο την τριτη γυμνασιου τεσπα σειρα εχει η επισκεψη στον ορθοπεδικο, αμα μου πει πως ειναι απλα τενοντιτιδα θα τον στολισω και θα παω στον επομενο, για να τραβαω τετοιο λουκι πανω απο το προ-προηγουμενο καλοκαιρι σιγουρα δεν ειναι "απλα τενοντιτιδα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 20, 2005 #171 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 [off topic] τωρα ειδα το ... kavli στον αβαταρ σου! λολ [/off topic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 20, 2005 #172 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Δεν έχω να πω τίποτα παρα το ότι η φοιτητικη ζωη σε καταστρέφει, και το χειρότερο έιναι οτι σου αρέσει!!!ωράριο ύπνου στο Ηράκλειο (φοιτητής) 5-13στην Αθήνα με τους γονείς μου σιγα σιγα διορθώνεται η κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 21, 2005 #173 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 guys ..apla πρεπει να κλεισουμε το πισι .. να βγαλουμε τον cpu και να τον δωσουμε στην αστυνομια με σαφη εντολη .. τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ που ξεκιναει η σχολη μπορειτε να μου το δωσετε.. τωρα πρεπει να κανω κανα μπανιο.. να βγω εξω .. να χτυπισω καμια γκομενα.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 21, 2005 #174 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Ξύπνησα (μάλλον) στις 3:30 για να διαβάσω.Ο capucino + 1 κουταλιά gold blend δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι ενέσεις καφεϊνης μου χουν τελειώσει και στη γειτονιά τα βαποράκια δεν την πουλάνε πια.Σήμερα Τέλος το ’δραγμα (Σ.Τ.Α.) οπότε μια χαρά. ΔΕΝ νυστάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #175 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Τί να πω και εγώ σήμερα!Γ@Μ@ τους routers μου Γ@Μ@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 21, 2005 #176 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 εμπα μσν....θα σε κανω συμπαρασταση:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #177 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Τί να έμπαινα.... με PSTN δε λέει... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 21, 2005 #178 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 και μετά σου λέει "μπες στο ασύρματο"......αφερέγγυος και αναξιόπιστος Το μόνο καλό ειναι το 24/7 service! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 21, 2005 #179 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos Τί να πω και εγώ σήμερα!Γ@Μ@ τους routers μου Γ@Μ@ κόλλησε το μπρίκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 21, 2005 #180 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Έτσι είναι αυτά τα μπρίκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.