Jump to content

Ξενύχτια και καταστροφή....

dfragos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

τι θα γινει ρε γμτ.......2ο βραδυ τα ιδια.......καταραμενη ζεστη:weep:

Εγώ έχασα τις ρετσίνες, κάθησα μέσα όλη νύχτα, και σε 2 ώρες και 25 λεπτά γράφω το προτελευταίο μάθημα της εξεταστικής. Δεν πέφτω για ύπνο γιατί δεν πρόκειται να σηκωθώ.

Μαύρο διάβασμα και χτες, μου αρέσει που ακύρωσα το ποτό ότι θα κάτσω να διαβάσω. ’ντε, 3 μέρες ακόμα.

Ζάχο κανονίσουυυυυ

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

dfrago καλη επιτυχια.Και εγω απο τοτε που τελειωσε το σχολειο,δεν κοιμαμαι.Δεν θελω.Και επισης δεν με παιρνει πια και ο υπνος..(ασχετο:τωρα περασε το σκουπιδιαρικο και μυριζει)..Οσο για τη ζεστη..ελα μωρε...ζεστη παντα θα κανει..,εμεις παντα θα μουρμουραμε???That's all for today..!dfrago καλη επιτυχια ξανα.Καλημερα σε ολο τον κοσμο:hi: :woot::) ..

εγω τις τελευταιες μερες κοιμαμαι 8 το πρωι και ξυπναω στης 6 το απογευμα... :(

α... ξαχασα το καλυτερο πραγμα για να κοιμηθεις οπως κανει και ενας φιλος μου ειναι να πινει μισω μπουκαλι ρακι οταν γυριζει κατα της 3 το πρωι απο τη δουλεια για να αρχιζει να ζαλιζετε και αλλο μισο για να γινει ντιρλα και να κοιμηθει....

μάγκες, εγώ έχω το θείο δώρο! κοιμάμαι με το που θα ακουμπήσω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι! άντε, μία φορά στο εξάμηνο να κοιμηθώ μισή ώρα αφού ξαπλώσω, αλλά και τότε θα πρέπει να έχω πέσει πολύ νωρίς, να έχω πιεί τίποτα τσάγια ή να σκέφτομαι κάτι πολύ σοβαρό.

το ωράριο είναι 2:30 με 9:30 ρυθμισμένο από βιολογικό ρολόι που δεν χάνει ούτε πεντάλεπτο! :p

Αρχική απάντηση από Elpis [Χθες, στις 23:27]

εγω τις τελευταιες μερες κοιμαμαι 8 το πρωι και ξυπναω στης 6 το απογευμα... :(

α... ξαχασα το καλυτερο πραγμα για να κοιμηθεις οπως κανει και ενας φιλος μου ειναι να πινει μισω μπουκαλι ρακι οταν γυριζει κατα της 3 το πρωι απο τη δουλεια για να αρχιζει να ζαλιζετε και αλλο μισο για να γινει ντιρλα και να κοιμηθει....

Και μετά από 1 μήνα θα τρέχεις για αποτοξίνωση...

Με λένε Elpis και είμαι αρκοολικός.... :p

• 3 weeks later...

εγω επιτελους αρχισα να βρισκω τον σωστο δρομο, σηκωθηκα χτες στις 2 μετα τα μεσανυχτα και την επεσα στις 7 το απογευμα, τωρα σηκωθηκα πριν απο 3 ωρες, ειδα και ενα περιεργο ονειρο οτι επαιζα μπαλα και δεν περναγε καρφι την αμυνα, εχω να παιξω αμυνα απο τοτε που χτιστικε η ακροπολη, και σοβαρη αμυνα απο την τριτη γυμνασιου :p τεσπα σειρα εχει η επισκεψη στον ορθοπεδικο, αμα μου πει πως ειναι απλα τενοντιτιδα θα τον στολισω και θα παω στον επομενο, για να τραβαω τετοιο λουκι πανω απο το προ-προηγουμενο καλοκαιρι σιγουρα δεν ειναι "απλα τενοντιτιδα"

Δεν έχω να πω τίποτα παρα το ότι η φοιτητικη ζωη σε καταστρέφει, και το χειρότερο έιναι οτι σου αρέσει!!!

ωράριο ύπνου στο Ηράκλειο (φοιτητής) 5-13

στην Αθήνα με τους γονείς μου σιγα σιγα διορθώνεται η κατάσταση.

guys ..apla πρεπει να κλεισουμε το πισι .. να βγαλουμε τον cpu και να τον δωσουμε στην αστυνομια με σαφη εντολη .. τον

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ που ξεκιναει η σχολη μπορειτε να μου το δωσετε.. τωρα πρεπει να κανω κανα μπανιο.. να βγω εξω .. να χτυπισω καμια γκομενα..

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

• 2 months later...

Ξύπνησα (μάλλον) στις 3:30 για να διαβάσω.

Ο capucino + 1 κουταλιά gold blend δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι ενέσεις καφεϊνης μου χουν τελειώσει και στη γειτονιά τα βαποράκια δεν την πουλάνε πια.

Σήμερα Τέλος το ’δραγμα (Σ.Τ.Α.) οπότε μια χαρά. ΔΕΝ νυστάζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.