Jump to content

Ξενύχτια και καταστροφή....

dfragos

Recommended Posts

Εγω απο τα χριστουγεννα και μετα, κατι εχω παθει, δεν μπορω να κοιμηθω 11 , 12 η ωρα οπως ολα τα παιδια.. Αν δεν παει 2, 3 η ωρα δεν με πιανει υπνος ετσι καθομαι στο νετ. :D μετα ξυπναω 7 η ωρα να παω στο σχολειο, δεν νυσταζω ομως! με πιανει νυστα κατα της 11και 30 περιπου.(το εχω ψαξει, να δω ποτε νυσταζω) :zzz:

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από No Quarter

Εγω ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα ύπνου.

Ούτε εμείς έχουμε πρόβλημα ύπνου βρε. Στο σύνολο, κοιμόμαστε 5-8 ώρες καθημερινά, σαν τον υπόλοιπο κόσμο. Πρόβλημα συντονισμού έχουμε...

Αρχική απάντηση από Chosen

Ούτε εμείς έχουμε πρόβλημα ύπνου βρε. Στο σύνολο, κοιμόμαστε 5-8 ώρες καθημερινά, σαν τον υπόλοιπο κόσμο. Πρόβλημα συντονισμού έχουμε...

Μωρέ και 12ωρο πιάνουμε... αλλά όχι την νύχτα...

συμφωνω και εγω! αναποδοι ειμαστε! Ο μπαμπας μου λεει και μικρος ετσι ησουν, ολοι κοιμοντουσαν το βραδυ, εσυ ησουν παντα ξυπνιος και ολη τη μερα κοιμοσουν... Λετε να εχω μπερδεψει τι μερα με τη νυχτα? :upside:

αυτες οι αλλαγες ωρας μου κανουν κακο.......δεν μπορω να κλεισω ματι..........:devil:

επεσε παλι και ο διασημος ΒnΒ server........:cry:

Labιτες κοιμηθειτε ησυχοι....κραταω τις πυλες γερα((Φραγμας ονομα και πραγμα)

:flex:

post-596-1416071793,6489_thumb.jpg

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.