stamatas Φεβρουάριος 2, 2005 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 ολα μια συνηθεια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2005 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 μολις ανοιξα την 2η μπουκαλα Ursus.και η μερα προμηνυεται ατελειωτη. καλημερα σας χικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 3, 2005 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Ax χαλια και απο εδω!!!Δεν μπορω να κοιμοιθω δινω στις 8.30 το πρωι δεν εχω τσιγαρα και ποτο μαυρα χαλια!!Να δω πως θα γραψω αυριο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 3, 2005 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Και ιδου η αποδειξη χτεσινη μεν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 3, 2005 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Α ρε Hellrider εγινες φρουρος του LAB.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 3, 2005 #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εγω καθημερινες , την πεφτω κατα τις 12 και ξυπναω στις 7:30 για το σχολειο αλλα σηκωνομαι 7:45:clap: :clap: , τα ΣΚ που παω για παιδακια , προβατινες , κρασακι κοκκινο , σαλατες , κοκορετσια , κοντοσουβλια κλπ(πειναααααααααααααααααω) πεφτω για υπνο στις 5 και ξυπναω το απογευμα της αλλης μερας στισ 7:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 9, 2005 Author #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ESTRANGED πετυχα ή τες πα με πετυχε αυτο http://movies26.enwhore.com/206373_numanuma.swf πως μπορω να το σωσω στον σκληρο? ξερω οτι εχει αναφερ8ει αλλα δεν ξερω πως να το αναζητησω.... 8ενξ Δεξί κλικ και save as στο λινκ που έδωσες. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 9, 2005 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Εγώ γενικώς είμαι πρωινός τύπος αλλά τελευταία επειδή βρήκα μια εκπομπή στο ραδιόφωνο που μου αρέσει πολύ και είναι 12:00 με 2:00 (άσχερα οτι συνήθως το πάει μέχρι τις 2:30 και χθές μέχρι τις 3:15) ξενυχτάω και ξυπνάω 7:15, δηλαδή κοιμάμαι πολύ λίγο. Επίσης δεν κοιμάμαι τα μεσημέρια μιας και ούτε θέλω και ούτε μπορώ. Λέτε να πάθω τπτ στο τέλος; Ευτυχώς τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα δεν έχει εκπομπή και άρα μπορώ να κοιμάμαι κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 10, 2005 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Tι υπνος ρε και ιστοριες?Προβα θανατου ειναι!!!Εδω,σαν το blade θα γινουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 10, 2005 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Tι υπνος ρε και ιστοριες? Προβα θανατου ειναι!!! Εδω,σαν το blade θα γινουμε.. Ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2005 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 ας την κανω για υπνο.............καψαμε φλατζες σημερα........ολη μερα εστηνα το δφι με την υδροψυξη........τουλαχιστον αξιζε.........νεα μερα ξημερωνει......burn in ημερα συγκεκριμενα......α ρε λιωσιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........τουλαχιστον το σαββατο μου μεινε να τακτοποιησω το δωματιο απο τον χαμο,να σεταρω lineage,να κλοκαρω στα ορια το πισι και να μπεντσαρω επιτελους......κυριακη.μερα φωτογραφιας του μασινιου-παρουσιαση στο λαμπη.....ατιμη εξεταστικη......α ρε ξενυχτια και καταστροφηηηηηηηηηη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 13, 2005 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΗ μελατονίνη είναι μια φυσική ορμόνη που παράγεται από την επίφυση , ένα αδένα που βρίσκεται πάνω από τον μέσο εγκέφαλο. Την ημέρα η ορμόνη αυτή δεν παράγεται. Όταν όμως ο ήλιος βασιλεύει και το σκοτάδι αρχίζει να εμφανίζεται τότε η επίφυση αρχίζει να παράγει μελατονίνη. Αυτό συμβαίνει περίπου γύρω στις 9 το βράδυ. Σαν αποτέ3λεσμα αυξάνουν τα επίπεδα της μελατονίνης στο αίμα και το άτομο αισθάνεται υπνηλία και επιθυμία για ύπνο. Τα επίπεδα της μελατονίνης στο αίμα είναι υψηλά όλο το βράδυ. Όταν το φως της αυγής εμφανισθεί η μελατονίνη παύει να κυκλοφορεί και περίπου στις 9 το πρωί δεν υπάρχουν καθόλου επίπεδα μελατονίνης στο αίμα.Η μελατονίνη ενεργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό εμποδίζοντας και περιορίζονας την βλάβη που γίνεται στο σώμα από αυτές. Η μελατονίνη είναι ίσως το μόνο αντιοξειδωτικό που μπορεί να διεισδύσει σε κάθε κύτταρο του σώματος και είναι πιο ενεργής και αποτελεσματική από όλες τις ευρισκόμενες στη φύση αντιοξειδωτικές ουσίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 13, 2005 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Καλή η μελατονίνη ρε φίλε αλλά εγώ μόλις γύρισα από ξυδοποσία και πίστεψέ με δε νιώθω καθόλου νύστα. 4 lucifer (αν τις ονομάζω σωστά) 1 jack και 3 μπουκάλια κρασί!! Still awake, το θέμα είναι να ζεις στο αύριο του χθές . Καληνύχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2005 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 πολυ καλη η μελατονινη,αλλα πολυ καλυτερο το LineAge2......ο ΚΑΜΜΕΝΟΣΣΣΣΣ 2.5λεβελ τσιμπησα σημερα.......27πλεον.....ας ειναι καλα το cruma tower και οι σκουληκαντερες του....... Υ.Γ.ρε παιδια......ελεος με το οφτοπικ χθες και σημερα........εψαχνα το θρεντ ξενυχτια και καταστροφη που επρεπε να ειναι στικι και γυρισα σελιδα........ημαρτονννν καλημεραααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2005 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 15, 2005 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Tι να πω κ γω που περιμενω να περασει η ωρα μεχρι να παω να γραψω κ παιζω Lineage.... :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης1234 Φεβρουάριος 20, 2005 #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Είδα όλες τις απαντήσεις μέχρι τώρα και σας θεωρώ ΠΟΛΥ τυχερούς.... Εγώ βασικά κοιμάμαι συνέχεια.... Κοιμάμαι όρθιος μπορώ να πω.... κυριολεκτικά...Με φωνάζουν "Κοιμήση" και δεν καταλαβαίνω γιατί, εγώ δεν βλέπω τίποτα...Επίσης ξεχνάω... Ξέχασα γιατί γράφτηκα εδώ.... πρέπει ναχω βάλει μια ερώτηση κάπου...Καμμιά βοήθεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 23, 2005 Author #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Χωρίς την Θεσσαλονίκη τελικά το Lab θα κατέβαζε ρολλά τις μικρές ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 23, 2005 #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos Χωρίς την Θεσσαλονίκη τελικά το Lab θα κατέβαζε ρολλά τις μικρές ώρες. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Μάρτιος 23, 2005 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Εγω ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα ύπνου. Κοιμάμαι κατα τις 2 συνήθως και ξυπνάω κατα τις 8 - 9. Πέρασα όμως και εγώ κάτι περιόδους που δεν μπορούσα να κοιμήθώ με τίποτα πριν τις 4 και συνέχιζα να ξυπνάω χωρίς λόγο στις 9. Τα είχα δεί όλα. Πριν απο το 2 - 9 που έχω τώρα ήμουν στο 4 - 11 αλλά ευτυχώς με λίγη συνειδιτή προσπάθεια μαζεύτικα λίγο. Πάντως μακράν το χειρότερο ήταν κατα την περίοδο των Ολυμπιακών οπού είχε παίξει να φύγω απο το γραφείο 4.30 (δηλαδή ύπνος κατα τις 5+) και ξύπνημα 8.30 για να κάνω το συνηθισμένο ωράριο μέχρι τις 10 το βράδυ. Ωραίες εποχές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.