GoriLLakoS Ιανουάριος 23, 2005 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΑλλα ολη μερα χτες και σημερα ειμαι σαν κροκοδειλος....... Πρασινος???λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 23, 2005 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma κατσε.......για να καταλαβω.αυτα γινανε το προηγουμενο βραδυ?????αν ναι συγχωρεμενος........εγω νομισα οτι κρεββαατωθηκες και γι αυτο δεν ηρθες........κρεββατωθηκες με την εννοια αρρωστησες.........χμ......την επομενη φορα δεν χωρανε δικαιολογιες....ΑΚΟΥΣ?????:rant: κ εγω αυτο καταλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 23, 2005 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma κατσε.......για να καταλαβω.αυτα γινανε το προηγουμενο βραδυ?????αν ναι συγχωρεμενος........εγω νομισα οτι κρεββαατωθηκες και γι αυτο δεν ηρθες........κρεββατωθηκες με την εννοια αρρωστησες.........χμ......την επομενη φορα δεν χωρανε δικαιολογιες....ΑΚΟΥΣ?????:rant: Oυυυχι! Χτυπα ξυλο μια χαρα ειμαι. Αν και ακομα νοιωθω το αλκοολ στο αιμα μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 24, 2005 Author #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Για άλλη μια νύχτα(μάλλον ξημέρωμα) βλέπω αστυνόμο Σαΐνη και τρώω ένα άθλιο γύρο που πήρα πιο νωρίς... Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 24, 2005 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Για άλλη μια νύχτα(μάλλον ξημέρωμα) βλέπω αστυνόμο Σαΐνη και τρώω ένα άθλιο γύρο που πήρα πιο νωρίς... Χαχ μια απτα ιδια και εγω.Κοιμηθηκα και ξυπνησα στις 3μιση το βραδυ :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 24, 2005 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos Για άλλη μια νύχτα(μάλλον ξημέρωμα) βλέπω αστυνόμο Σαΐνη και τρώω ένα άθλιο γύρο που πήρα πιο νωρίς... Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί! me toooooo...... ειδες μηπως και την ταινια που επαιζε πιο πριν??? CIA λολ καλη φαση Και το χειροτερο ειναι οτι αυριο εχω εξεταστικη! Φτου! και οι Δημοσιες Σχεσεις πανε για την δευτερη εξεταστικη! :΄( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 24, 2005 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Τι να πω και γω που 8.30 πρεπει να ειμαι ορθιος.Τελιωσαν και τα τσιγαρα αλλα βρηκα ενα ξεχασμενο σε ενα κομοδινο.Λυτρωση.(Πριν απο λιγο πεινασα και εφαγα 3 αυγα ματια)Ναι ολα αυτα 5.00 το πρωι.Ε ρε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 24, 2005 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 λολ ξεκουρδιστα βιολογικα ρολογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 24, 2005 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Δεν ξεκουρδίστηκαν μόνα τους...Όταν κλείνω 6 ωρα UΤ2004 μου φταίκει το ρολογάκι μου μετά...’χ και δεν έχω και τπτ να φάω...μετά το σαββατοκύριακο πέφτει λιμός ρε γμτ...Αντε να ψωνήσω τπτ σήμερα....Υ.Γ: Κούλα μ'ακούς? πολύ κωλόπαιδο τελικά ο κυριάκος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 24, 2005 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από NoDslΥ.Γ: Κούλα μ'ακούς? πολύ κωλόπαιδο τελικά ο κυριάκος...... Ase πολυ κολοπαιδο! εγω που με πειρε ο υπνοσ και εχασα το μαθημα μου (εδινα στις 9) ΑΣΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟ>>>> ΚΑΣΤΟΡΙΑ IS WHITE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 24, 2005 Author #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από pro me toooooo...... ειδες μηπως και την ταινια που επαιζε πιο πριν??? CIA λολ καλη φαση Και το χειροτερο ειναι οτι αυριο εχω εξεταστικη! :΄( Αυτό με την CIA είναι σειρά... το έχει κάθε βράδυ. Όσο για την εξεταστική, πριν από λίγο το πήρα απόφαση ότι δεν βγαίνει το γ@ μάθημα που δίνω σε 4 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 2, 2005 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Νιce... μεχρι τωρα στην γκομενα και στις 11 δινω marketing MME...:( και πρεπει να διθαβασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 2, 2005 #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Καλή σου επιτυχία...Εγώ δίνω στις 6 το απόγευμα...Τελευταίο για αυτή την εξεταστική...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΧΙΟΝΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΣΧΟΛΗ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 2, 2005 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Καλή σου επιτυχία...Εγώ δίνω στις 6 το απόγευμα...Τελευταίο για αυτή την εξεταστική...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΧΙΟΝΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΣΧΟΛΗ... thanks man... καλη σου επιτυχια tooασ το κανει εδω εριξε χιονακι... οπως γυριζα ειχε πολυ πλακα ... γλυστραει το τουτου στο χιονι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 2, 2005 #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Πω πω δεν την παλευω καθολου..... ποοοοολλλλλυυυυ νυστα... Εχω πιει 2 διπλους Ελληνικους και 3 διπλους εσπρεσουςςςςς απο τις 4:00 και μετα. Και καλα η επιτηρηση θα περασει, θα σπασουμε λιγο πλακα, θα παει 12 να φυγουμε... η υπολοιπη κ@λ@-Τεταρτη πως θα περασει...???? :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 2, 2005 #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Τι επιτηρείς;Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 2, 2005 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Μεταπτυχιακος ειμαι και μας εχουνε βαλει στην εξεταστικη σαν "εξτρα ζευγαρι ματια". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 2, 2005 #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Μεταπτυχιακος ειμαι και μας εχουνε βαλει στην εξεταστικη σαν "εξτρα ζευγαρι ματια". Και τι μάτια...Γερακίσια!Καλό ύπνο παππού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 2, 2005 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Μεταπτυχιακος ειμαι και μας εχουνε βαλει στην εξεταστικη σαν "εξτρα ζευγαρι ματια". Μεταπτυχιακός σε τι;Το καλύτερο πράγμα οι μεταπτυχιακοί, όταν δεν είναι και καθηγητής μέσα γίνεται της αντιγραφής το κάγγελο...Για να μη λέω βασικά μ@λακίες, σε ένα μάθημα έχω τύχει που ήταν μόνο μεταπτυχιακός και στην πρώτη ώρα δεν μας άφηνε ούτε να κουνηθούμε... Μετά όμως του πήραμε τον αέρα, πιάσαμε και φιλίες και μόνο τα θέματα δεν μας έλυσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 2, 2005 #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 και εγω περσυ και προπερσυ ειχα ακυρα ωραρια τελειως ... κοιμομουν κατα τις 10 το πρωι γιατι επεφταν τρελλα λιωσιματα στο counter strike ...και ξυπναγα κατα τις 3 - 5 ΚΑΨΙΜΜΟ !!!! απο φετος εστρωσα λογω σχολης , με πολυ προσπαθει καταφερα και αλλαξα το προγραμμα μου και πλεον 11 - 12 αρχιζω και νυσταζω και το πολυ 1 με 1:30 εχω ξεραθει στον υπνο !! (εκτος απο τα χριστουγεννα που το παρακανα μερικες φορες - και απο καποια λαν παρτυ ) παντως αυτο που εχω να τονισω ειναι οτι σαν τον βραδινο υπνο δεν υπαρχει κανενας !!! οταν κοιμομουνα με το φως της μερας δεν το ευχαριστιομουνα καθολου και μετα οταν ξυπναγα ημουν σαν ζομπι επισης το φως του ηλιου πρεπει να επιδραει διαφορετικα στον ανθωπο - δηλαδη οταν κοιμασαι οταν ξημερωνει και ξυπνας οταν δυει ο ηλιος ουσιαστικα δεν βλεπεις φως καθολου μονο τεχνητο !!!αλλα με νορμαλ ωραριο ευχαριστιεσαι διαφορετικα την μερα .. !!! καντε το και θα με θυμηθητε οσοι ζουν στην σκια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.