Tarlac Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2013 Καλησπερα αγαπητο the lab λοιπον θα ηθελα μια βοηθεια για ενα φιλαρακι σχετικα με την αγορα καινουργιου υπολογιστη.Τα προγραμματα που θα χρησιμοποιησει ειναι after effects,photoshop και καποια αλλα για μονταρισμα βιντεο και φωτογραφιων(τραβαει βιντεο-φωτογραφιες σε βαφτισεις,γαμους κτλ και μετα τα μονταρει.Ισως να βαζει και κανενα εφεδακι)Μου λεει θελει μονο το πυργο και η τιμη να ειναι μεχρι 1500 euro!Εμενα μου φαινονται πολλα....τεσπα εσεις τι εχετε να προτεινεται?ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Δες αν θέλεις το παρακάτω:Κουτί: Corsair Obsidian 550D | Skroutz.grΤροφοδοτικό: Be Quiet Pure Power L8 630W | Skroutz.grΕπεξεργαστής: Intel Core i7-4770 Box | Skroutz.grΜητρική: ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE H87-HD3 (H87, LGA 1150, SATA3, USB3.0) | You.grΜνήμη: Geil Dragon DDR3 RAM 1333MHz 16GB (2 x 8192) | Skroutz.grΚάρτα γραφικών: HP Quadro 600 1GB | Skroutz.grSSD: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5-inch SSD | Skroutz.grΣκληρός: Western Digital Red 2TB SATA III | Skroutz.grΨύκτρα: Be Quiet Dark Rock Advanced C1 | Skroutz.gr~1300 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούνιος 4, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Αλλη κάρτα trexx . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Τι έχει η κάρτα [MENTION=7477]adpanos[/MENTION]? Aπ ότι έχω δει είναι αρκετά καλή για την τιμή της. Για πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Ιούνιος 4, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 κομπλε μου φαινονταιτι καρτα αυτη δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Ιούνιος 5, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 μηπως θα ηταν καλυτερα κανενας 8πυρηνος amd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Καλύτερα όχι, οικονομικότερα ναι. Αν θέλει να γλυτώσει γύρω στα 100 ευρώ υπάρχει και αυτή η λύση με τα μειονεκτήματά της βέβαια. Όλα είναι θέμα μπάτζετ.Η παραπάνω σύνθεση που σου έκανα είναι ένα 200αρι κάτω από το ποσό που διατίθεταινα δώσει αλλά και πάλι μπορεί να εξοικονομήσει επιπλέον χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.