manosone1416003187 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2004 Τι γινετε παιδια?Λοιπον!Εχω ορεξη να κοψω,να ραψω και οτι αλλο εχει σχεση με το κουτι,τα ανεμηστηρακια,το keybord,γενικα να "πειραξω" το hardware μου.Αλλα επειδη ειμαι κανουργιος,πειτε μου καμια ιδεα στο τι να κανω!Οποιεσδηποτε συμβουλες,προτασεις,δεκτες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Δώσε μας πρώτα μια ιδέα τι είναι αυτά που έχεις για να καταλάβουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αυτο ειναι το κουτι!Πειτε ιδεες !Παω προσ το παρων να φτιαξω τα ηχεια μου γιατι κανουν "μπουπ μπουπ".:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 βαψε το κ εσωτερικα κ βαλε ενα πλεξυ για παραθυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Σεπτέμβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Aρχικα θα μποουσες να βρεις καποιο θαλασση χρωμα και να βαψεις τα drives σου. Και αν μπορεις δωσε και μια photo απο το καπακι του κουτιου σου να δουμε πως ειναι μπας και μπορεις να κανεις παραθυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Σεπτέμβριος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 12:36] βαψε το κ εσωτερικα κ βαλε ενα πλεξυ για παραθυρο Θα μπορουσε να βαλει πλεξυ αλλα αν ειδες το κουτι του ειναι απο τα παλια και το καπακι ειναι σαν Π δλδ ανοιγει το κουτι και απο αριστερα και απο δεξια και απο πανω. Αρα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να κωψει το καπακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 20, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Έχει ένας φίλος μου τέτοιο κουτί και είμαι 99% σίγουρος πως το πάνω καπάκι είναι ξεχωριστό κομμάτι (και μάλιστα έχει και τρύπα για 60mm ανεμιστήρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Πάντως αυτό το κουτί μου θυμίζει Stracker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ναι! Αν και μάλλον το stacker θυμίζει αυτό, γιατί υπάρχει εδώ και 1-2 χρόνια. Μάλιστα, ο λόγος που το είχε πάρει ο φίλος μου ήταν γιατί έχει θέσεις 5.25" από πάνω μέχρι κάτω (βέβαια είναι πιο απλό και στενάχωρο από το stacker) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Κατι αλλο.Μηπως να πουλησω το κουτι και να παρω κανενα πιο μεγαλο?Δεν μου ερχετε καμια ιδεα ετσι οπως το κοιταω το κακομοιρο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Μεσα εχω βαλει αυτα!2 ανεμηστηρακια στο κουτι και ενα στο chipset!Θα ηταν πιο ομορφο αν ειχαν και λιγο χρωμα,ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 21, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αφού ρωτάς, σου προτείνω να αλλάξεις κουτί. Πάρε κάποιο Antec Plus view που έρχεται και με τζάμι και ένα τροφοδοτικό μάρκας. Θα κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα δείς το φώς σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αυτο λεω.Οτι θα προτιμουσα να το φτιαξω μονος μου.Δεν θα ηθελα ενα ετοιμο κουτι.Σκεφτομαι μηπωσ παρω ενα full,αρχιζω να το φτιαχνω μονος μου.Ε,να εχω πιο πολυ χωρο ρε αδερφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 21, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Δες εδω τι εχουν σκεφτει ολοι οι φιλοι του Λαμπη κ πως το υλοποιησανε στα κουτια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 21, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από manosone Αυτο λεω.Οτι θα προτιμουσα να το φτιαξω μονος μου.Δεν θα ηθελα ενα ετοιμο κουτι.Σκεφτομαι μηπωσ παρω ενα full,αρχιζω να το φτιαχνω μονος μου.Ε,να εχω πιο πολυ χωρο ρε αδερφε. Αν δεν θες stock τζάμι πάρε το Chieftec DX-01(color)DU. Είναι πιο φτηνό και έρχεται με 360 ή 420W τροφοδοικό της ίδιας εταιρίας. Έρχεται σε ασημί, μαύρο και μπλέ στην Ελλάδα (Πλαίσιο) και όσα έχουν στο τέλος και το U έχουν και ενσωματωμένες USB και Firewire θύρες. Π.χ.: DX01SLD(αυτό έχω): ασημένιο με πόρτα DX-01SLDU: ασημένιο με πόρτα και τις μπροστινές θύρες DX-O1BD: μαύρο με πόρτα DX-01BDU: μαύρο με πόρτα και θύρες DX-01BLD: μαύρο με πόρτα DX-01BLDU: μαύρο με πόρτα και θύρες. Αν αποφασίσεις να μην βάλεις χέρι στο πλαϊνό μπορείς να πάρεις μικρό η μεγάλο τζάμι το οποίο όμως κοστίζει...................................ναι. Ωραίος καιρός σήμερα,ε; Βγαίνει και το ίδιο σε πραγματικά full σε άσπρο όπως επίσης και ένα παρόμοιο μοντέλο σε επίσης πραγματικά μεγάλο. Γενικώς στο προτείνω μιας και είναι ένα κουτί το οποίο είναι πολύ καλό για τα λευτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 21, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από manosone [Σήμερα, στις 16:27] Αυτο λεω.Οτι θα προτιμουσα να το φτιαξω μονος μου.Δεν θα ηθελα ενα ετοιμο κουτι.Σκεφτομαι μηπωσ παρω ενα full,αρχιζω να το φτιαχνω μονος μου.Ε,να εχω πιο πολυ χωρο ρε αδερφε. τωρα μιλησες σωστα.... κατα την γνωμη μου η καλυτερη λυση.... και θα σου προτεινα ,αναλογα με το ποσα θες να δωσεις, ενα εκ των : Chieftech DX-01 (6 x 5,25'') Lian-Li pc75 (6 x 5,25'') Coolermaster Stacker (απειρα x 5,25'') Addtronics 7890A (7 x 5,25'') Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 OK.Tο αποφασησα.Θα κρατησω αυτο ετσι οπως ειναι,η θα του βαλω ελλο ενα ανεμηστηρακι στο πανω μερος,εκει που εχει την τρυπα(αντε και να το βαψω),.Μετα θα παρω ενα full με τον ξαδελφοθα το μονταρουμε και θα σας πω νεα σε ενα μηνα περιπου.ΤΗΑΝΧ παιδια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 21, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης τωρα μιλησες σωστα....κατα την γνωμη μου η καλυτερη λυση....και θα σου προτεινα ,αναλογα με το ποσα θες να δωσεις,ενα εκ των :Chieftech DX-01 (6 x 5,25'')Lian-Li pc75 (6 x 5,25'')Coolermaster Stacker (απειρα x 5,25'')Addtronics 7890A (7 x 5,25'') ’σχετο αλλά ποια είναι η ουσιασιαστική διαφορά αυτών των κουτιών? Μπορείς να μου καταγράψεις εν συντομία τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα του κάθενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 21, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 21:29] ’σχετο αλλά ποια είναι η ουσιασιαστική διαφορά αυτών των κουτιών? Μπορείς να μου καταγράψεις εν συντομία τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα του κάθενος? Chieftech - τιμη & psu LianLi - κατασκευη αλουμινιου και ποιοτητα LianliStacker - ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ φατνια 5,25'' & υποστηριξη ΒTX Addtronics - 7 θεσεις 5,25'' , psu & απλες γραμμες που σηκωνουν πολλες μοντιφες...Ολα τους εννοειται οτι εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, απλετο χωρο και αποτελουν κατα τη γνωμη μου ιδανικη βαση για μεγαλεπιβολα case mod projects:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 22, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Chieftech - τιμη & psu LianLi - κατασκευη αλουμινιου και ποιοτητα LianliStacker - ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ φατνια 5,25'' & υποστηριξη ΒTX Addtronics - 7 θεσεις 5,25'' , psu & απλες γραμμες που σηκωνουν πολλες μοντιφες...Ολα τους εννοειται οτι εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, απλετο χωρο και αποτελουν κατα τη γνωμη μου ιδανικη βαση για μεγαλεπιβολα case mod projects:jump: Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.