Nasos1416003258 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2013 Εχω 2 στήλες. Στην μια ειναι μια λιστα απο email διαυθύνσεις που εστειλα newsletter και στην αλλη η λιστα με τα mail που γυρισαν delivery error. Θελω να βγαλω απο την αρχικη λιστα τα mail της δευτερης στηλης. Δεν εχω βρει καποιο τροπο μεχρι στιγμης. Δεν πρεπει να ειναι δυσκολο αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη και βλεπω να μου τρωει αρκετη ωρα. Αν καποιος το εχει ευκολο ας βοηθήσει. Προσπαθησα με OR αλλα δεν μπορω να βρω πως θα του ορισω οτι αν η τιμή ενός κελιού(πχ πρωτης στηλης) δεν κανει match με καποιο απο μια λιστα κελιων(της αλλης στηλης) να το αντιγραψει καπου αλλου ωστε να βγει μια καινουργια λιστα με τα σωστα. Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnir Ιούνιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 ψαξε για την vlookup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Ιούνιος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Ευχαριστω για την βοηθεια. Δεν εβγαλα ακρη με την VLOOKUP βεβαια. Πηγα λιγο μεσω Λαμίας αλλα βγήκε αποτέλεσμα. Για την ιστορία εκανα το παρακάτω:=IF(ISERROR(MATCH(A1;B:B;0));Α1;0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Και εγώ νομίζω ότι γίνεται πιό εύκολα με την VLOOKUP, αλλά δεν ξέρω να βοηθήσω με το syntax. Ένας πρώην συνάδελφος έκανε παπάδες με αυτή τη μεταβλητή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Μάλλον κάτι πέτυχα. Για δες το συνημμένο.emails.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Ιούνιος 4, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Ε καπως θα γίνεται και με αυτή. Στο αρχειο σου με ενα sort μετα στην τριτη στηλη και περνεις και μαζι την πρωτη στήλη και εχεις τα αποτελεσματα. Την δουλειά μου την εκανα παντως. thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.