marychain Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2013 Γειά σας! Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να θέσω την τελεία στο keypad να βγάζει δεκαδικό κόμμα?Το χρειάζομαι για να εισάγω δεδομένα σε μια εφαρμογή που δεν δέχεται το κόμμα από το αντίστοιχο πλήκτρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Ριξε μια ματια σαυτο AutoHotkeyνομιζω μπορεις να κανεις ενα σκριπτακι που θα κανει αυτη τη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 3, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Υπάρχει με registry tweak. Στα ελληνικά αν γύρναγες γλώσσα νομίζω το κάνει κόμμα. Θα το κοιτάξω αλλά δεν έχω numpad ούτε στο main ούτε στο laptop.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 [MENTION=10170]swatoner[/MENTION]σωστά νομίζεις. Αν γυρίσεις Ελληνικά η τελεία του keypad γίνεται κόμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Το θυμάμαι γιατί είχα βρεί registry key για να αλλαχτεί σε άλλο για πελάτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Μεγάλο πρόβλημα αυτό με την υποδιαστολη. Κ γω έχω θέμα, τα μισά πρόγραμματα που έχουν δεχθεί το localisation δέχονται την υποδιαστολη. Τα αλλά...τέλεια. Μπέρδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούνιος 3, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Για να μην παιδεύεστε με registry tweaks και διάφορα άλλα : Control Panel > Clock, Language and Region > Region and Language > Additional Settings --> Bάλτε ότι σας βολεύει στα αντίστοιχα σύμβολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marychain Ιούνιος 3, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Με αλλαγή στα regional settings από English σε Greek δούλεψε μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.