The Spirit Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2013 Καλησπέρα. Στον υπολογιστή μου έχω σαν βασικό σκληρό έναν SSD Samsung 120GB που έχω εγκατεστήμενα τα windows 7 ultimate και όλα τα προγράμματα.Επειδή θέλω να περάσω κάποια παιχνίδια αλλά δε χωράνε στον SSD η απορία μου είναι η εξής.Αν τα εγκαταστήσω σε κάποιον άλλο δίσκο μηχανικό που έχω θα επηρεάζει την απόδοση των παιχνιδιών σε σχέση με το αν τα εγκαθιστούσα στον SSD?
Trexx Ιούνιος 2, 2013 #2 Ιούνιος 2, 2013 Τα περισσότερα παιχνίδια όπου και να τα βάλεις είναι το ίδιο στην απόδοση (εξαιρείται το football manager και κάποια παρόμοια που ευνοούνται πολύ από τον ssd). Γενικά με τον ssd γλυτώνεις λίγο από το αρχικό loading time και τα loading time μεταξύτης κάθε "πίστας". Δεν έχει νόημα να λοιπόν να τον γεμίζεις με παιχνίδια. Βάλε αυτό που παίζεις συχνότερα για να μην περιμένεις να φορτώσει.
amartolos Ιούνιος 2, 2013 #3 Ιούνιος 2, 2013 Καλησπέρα. Στον υπολογιστή μου έχω σαν βασικό σκληρό έναν SSD Samsung 120GB που έχω εγκατεστήμενα τα windows 7 ultimate και όλα τα προγράμματα.Επειδή θέλω να περάσω κάποια παιχνίδια αλλά δε χωράνε στον SSD η απορία μου είναι η εξής.Αν τα εγκαταστήσω σε κάποιον άλλο δίσκο μηχανικό που έχω θα επηρεάζει την απόδοση των παιχνιδιών σε σχέση με το αν τα εγκαθιστούσα στον SSD? Η εγκατασταση αρχικα του παιχνιδιου και το φορτωμα των saves θα ειναι σε ρυθμους μηχανικου.Γιατι να τα φορτωσεις ολα με την μια??Ποσα θα παιζεις ταυτοχρονα??Βαλε 1-2 στον ssd , μολις τα τελειωσεις (αν ειναι single player)unistall και πηγαινε στα επομενα.
The Spirit Ιούνιος 2, 2013 Author #4 Ιούνιος 2, 2013 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, να έχω αυτά τα 2 παιχνίδια (cod & pro) στον ssd και τα υπόλοιπα να τα φορτώνω στους υπόλοιπους δίσκους.Κάτι τελευταίο, ο 120gb ssd αυτή την στιγμή έχει ελεύθερα 22gb. Δε σκοπεύω να τον γεμίσω περισσότερο. Είναι αρκετός αυτός ο χώρος για να λειτουργούν σωστά τα windows και να μην επηρεάζεται η "υγεία" του ssd?
Trexx Ιούνιος 2, 2013 #6 Ιούνιος 2, 2013 Η υγεία δεν επηρεάζεται αλλά επηρεάζεται (όπως και στους μηχανικούς) η ταχύτητά του.Σε 120αρη (111αρη δλδ) ssd, θα σου πρότεινα να αφήνεις 30-40 GB ελεύθερα. Αν αυτό δεν γίνεται με τίποτα βέβαια, μην σε πιάσει και κάνας πανικός. Η διαφορά στην ταχύτητα (εφόσον κρατάς ελεύθερα τα 20) θα είναι μόνο στα μπεντσμαρκς και η υγείαέτσι κι αλλιώς δεν επηρεάζεται.
The Spirit Ιούνιος 2, 2013 Author #7 Ιούνιος 2, 2013 Ωραία, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια. Καλό βράδυ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.