Jump to content

Τι είστε αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας ??

gbdanis

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 10:26]

Αν όλα σε αυτόν τον πλανήτη ήταν όπως τα ήθελες , θα αυτοκτονούσες από ανία!!!

-------------------

[ :OT: ] σαν να τα παραλες ρε Γιαγκ ?

ενα thread του στυλ

"ποση την εχετε"

ή ποσα κιλα π@παρια εχετε?

ποσα σουβλακια τρωτε στην καθησια σας''

στα 50 threads νορμαλ οff topic θεματολογιας του εργαστηριου ειναι Ο.Κ

Αλλα 6+ απο τα 40 των νεων θεματων ειναι κατα την γνωμη μου too much....

απο οσα τουλαχιστον περιμενω να δω και ισως και να τα αναζητησω σε καποια φαση

σε αλλου ομως τυπου φορουμς...

(τα εχουμε ξαναπει αυτα γιαυτο δεν θα επεκταθω)

τωρα για το εαν θα πεθανω απο ανια

εαν παψει ο καταιγισμος ανουσιων threads στο "The Lab"...

επιτρεψε μου να παρω το ρισκο και να πω οτι δεν με χαλαει καθολου...:D [ :OT: ]

τεσπα...

για την ιστορια του thread

δεξιοχειρας ειμαι και εγω

αλλα και το αριστερο

οποτε εχει κληθει να αντικαταστησει το δεξι

τα εχει παει περιφημα...

(βλ. σπασιματα κτλ...)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

[ :OT: ] σαν να τα παραλες ρε Γιαγκ ?

ενα thread του στυλ

"ποση την εχετε"

ή ποσα κιλα π@παρια εχετε?

ποσα σουβλακια τρωτε στην καθησια σας''

στα 50 threads νορμαλ οff topic θεματολογιας του εργαστηριου ειναι Ο.Κ

Αλλα 6+ απο τα 40 των νεων θεματων ειναι κατα την γνωμη μου too much....

απο οσα τουλαχιστον περιμενω να δω και ισως και να τα αναζητησω σε καποια φαση

σε αλλου ομως τυπου φορουμς...

(τα εχουμε ξαναπει αυτα γιαυτο δεν θα επεκταθω)

τωρα για το εαν θα πεθανω απο ανια

εαν παψει ο καταιγισμος ανουσιων threads στο "The Lab"...

επιτρεψε μου να παρω το ρισκο και να πω οτι δεν με χαλαει καθολου...:D [ :OT: ]

Συγνωμη που επεμβαινω ,αλλά Κοπρίτη νομίζω πως σου διαφευγουν 2 σημαντικοι παραγοντες.

Πρωτον, ειναι φυσικο επακολουθο να αυξηθουν αυτου του ειδους τα threads,διοτι σε σχεση με πριν 1 χρονο για παραδειγμα ,ο αριθμος των ατομων που μπαινουν στο εργαστηρι εχει πολλαπλασιαστει εντυπωσιακα..( Ενεργά μέλη: 1,518 )

Δευτερον, υπάρχει καποιος ("ευγενικός") τρόπος αντιμετωπισης αυτης της καταστασης εκτός της αδιαφοριας? Δηλαδη, με ποιο τροπο θα μπορουσε να αποτραπει σε οποιονδηποτε να δημιουργησει καποιο θεμα γενικου ή ανουσιου ενδιαφεροντος (αφου δεν απαγορευεται απο τους κανονες ) ,χωρις να μας θυμιζει τις τραγελαφικες καταστασεις στο pctech ?

Στο κάτω κάτω πόλλα από αυτού του είδους τα theads βγάζουν και γέλιο ή έμπεριέχουν και πιο "σοβαρά" κείμενα .

Αρχική απάντηση από Giorgos [Σήμερα, στις 18:02]

Συγνωμη που επεμβαινω ,αλλά Κοπρίτη νομίζω πως σου διαφευγουν 2 σημαντικοι παραγοντες.

Πρωτον, ειναι φυσικο επακολουθο να αυξηθουν αυτου του ειδους τα threads,διοτι σε σχεση με πριν 1 χρονο για παραδειγμα ,ο αριθμος των ατομων που μπαινουν στο εργαστηρι εχει πολλαπλασιαστει εντυπωσιακα..( Ενεργά μέλη: 1,518 )

Δευτερον, υπάρχει καποιος ("ευγενικός") τρόπος αντιμετωπισης αυτης της καταστασης εκτός της αδιαφοριας? Δηλαδη, με ποιο τροπο θα μπορουσε να αποτραπει σε οποιονδηποτε να δημιουργησει καποιο θεμα γενικου ή ανουσιου ενδιαφεροντος (αφου δεν απαγορευεται απο τους κανονες ) ,χωρις να μας θυμιζει τις τραγελαφικες καταστασεις στο pctech ?

Στο κάτω κάτω πόλλα από αυτού του είδους τα theads βγάζουν και γέλιο ή έμπεριέχουν και πιο "σοβαρά" κείμενα .

στα off-topic ο καθενας μας ειναι ελευθερος να ανοιγει οτι θεμα θελει

αρκει να ειναι συμφωνο με τους κανονισμους του φορουμ.....

απο εκει και περα αλλο πραγμα ειναι

ενα θεμα σαν το προσφατο και μακροσκελες thread ''περι Ελληνοαλβανικων σχεσεων''

και αλλο πραγμα ειναι ενα thread του στυλ ''πινετε το φραπε σας με καλαμακι ή χωρις''....

κατα τη γνωμη μου παντα....

δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν χρειαζεται και το δευτερο...

απλα νομιζω οτι το τελευταιο διαστημα εχει χαθει λιγο το μετρο και ανοιγουν τετοιου ειδους "'ελαφρα" threads κατα κορον.....

απλα λοιπον και εγω, σεβομενος τους κανονισμους, εξεφρασα την δυσαρεσκεια μου γι αυτο το φαινομενο με μια δοση χιουμορ και τιποτα παραπανω...

δεν εθιξα ουτε ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν...

ο λογικος και ωστος τροπος αντιδρασης φυσικα και ειναι η αδιαφορια...

δεν μ'αρεσει το thread , απλα δεν συμμετεχω....

ουτε ζητησα περιοριστικα μετρα ουτε προτεινα αλλες ακραιες λυσεις οπως πολυ σωστα αναφερεις οτι ειχαν συμβει σε αλλα 'χωραφια' στο παρελθον....

δεν εχει νοημα να δωθει συνεχεια στο ζητημα....

εξαρχης δεν ποσταρα γιαυτο το λογο....

:D

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 18:20]

απλα νομιζω οτι το τελευταιο διαστημα εχει χαθει λιγο το μετρο και ανοιγουν τετοιου ειδους "'ελαφρα" threads κατα κορον.....

απλα λοιπον και εγω, σεβομενος τους κανονισμους, εξεφρασα την δυσαρεσκεια μου γι αυτο το φαινομενο με μια δοση χιουμορ και τιποτα παραπανω...

ουτε ζητησα περιοριστικα μετρα ουτε προτεινα αλλες ακραιες λυσεις οπως πολυ σωστα αναφερεις οτι ειχαν συμβει σε αλλα 'χωραφια' στο παρελθον....

Έχεις δίκαιο, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το ζήτημα .

Μόνο επέτρεψε μου μια μικρή διευκρίνιση. Δεν διαφωνώ με ότι έγραψες ,ούτε σου επιτίθεμαι , ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου πως θα ζητούσες ακραίες λύσεις.

Απλά προσπάθησα να δικαιολογήσω την κατάσταση που επικρατεί ,όπως την αντιλαμβάνομαι .

Αρχική απάντηση από Giorgos [Σήμερα, στις 18:53]

Έχεις δίκαιο, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το ζήτημα .

Μόνο επέτρεψε μου μια μικρή διευκρίνιση. Δεν διαφωνώ με ότι έγραψες ,ούτε σου επιτίθεμαι , ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου πως θα ζητούσες ακραίες λύσεις.

Απλά προσπάθησα να δικαιολογήσω την κατάσταση που επικρατεί ,όπως την αντιλαμβάνομαι .

καμια παρεξηγηση ρε συ...ουτε καν το σκεφτηκα ετσι...

αν ειναι δυνατον :D

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

στα off-topic ο καθενας μας ειναι ελευθερος να ανοιγει οτι θεμα θελει

αρκει να ειναι συμφωνο με τους κανονισμους του φορουμ.....

απο εκει και περα αλλο πραγμα ειναι

ενα θεμα σαν το προσφατο και μακροσκελες thread ''περι Ελληνοαλβανικων σχεσεων''

και αλλο πραγμα ειναι ενα thread του στυλ ''πινετε το φραπε σας με καλαμακι ή χωρις''....

κατα τη γνωμη μου παντα....

δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν χρειαζεται και το δευτερο...

Προσωπικά, συμφωνώ με τον Κοπρίτη..... από την άλλη, δεν θέλω και να δημιουργήσω θέμα, απλά ελπίζω σιγά σιγά να εκλειψουν(με τον καημό θα πάω, το ξέρω, :hehe: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.