greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [Χθες, στις 23:26] Εγώ σε όλα είμαι δεξιός... κσι γω στα περισσοτερα δεξιος.................ειμαι ομως ταυτοχρονα και Α-δεξιος :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 19, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Και γω δεξιος............... Το αριστερο το εχω μονο για να το κουναω οταν πηγαινω βολτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagioths Σεπτέμβριος 19, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Εμένα όταν δουλεύει το Δεξί μου χέρι το αριστερό βαράει προσοχή!! (6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Panagioths [Σήμερα, στις 01:14] Εμένα όταν δουλεύει το Δεξί μου χέρι το αριστερό βαράει προσοχή!! (6) Μήπως σε βαράει το αριστερό και δεν ξέρεις τι λες; :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagioths Σεπτέμβριος 19, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos Μήπως σε βαράει το αριστερό και δεν ξέρεις τι λες; :devil: Το αριστερό εδώ και 30 χρόνια είναι τραυματισμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 19, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 αριστερόχειρας Το μόνο εργαλείο που δουλεύω με το δεξί είναι το mouse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 19, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Και εγώ δεξιός!!!Και επι-δέξιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Σεπτέμβριος 19, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 δεξιος εγω! ι λιγα κανω με το αριστερο! οταν ειχα σπασει το δεξι μου χερι υπεφερα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 20, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris @zyx πως γίνεται να τρως με το αριστερό και να κρατάς και το μαχαίρι με το αριστερό?? απλα αναφερο πως τρωο και πως κοβο. αν ειναι να κοψο μπριζολα π.χ. το πιρουνη θα το κρατησο με το δεξι και θα συνεχιζο να τρωο με το αριστερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 20, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Δεξιός σε όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 20, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 εαν συνεχισω να βλεπω κι αλλα threads τετοιου τυπου, σιγουρα θα καταντησω αυτοχειρας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 20, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 me too Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 20, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 09:55] εαν συνεχισω να βλεπω κι αλλα threads τετοιου τυπου, σιγουρα θα καταντησω αυτοχειρας.... Αν όλα σε αυτόν τον πλανήτη ήταν όπως τα ήθελες , θα αυτοκτονούσες από ανία!!!-------------------Κατά βάση δεξιόχειρας, αλλά σε πολλά αμφιδέξιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 20, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Εγω ειμαι δεξιος αλλα παιζω μπασκετ και μετα δυο το ιδιο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 20, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Δεξιοχειρας αλλα επειδη ειχα διαβασει οτι οποιος εξασκει και τα δυο σκεφτεται καλυτερα αρχισα να κανω πραγματα και με το αριστερο. Πχ τωρα πλενω ανετα τα δοντια μου με το αριστερο ενω την πρωτη φορα που το δοκιμασα πως δε σκοτωθηκα!!Εν ολιγοις τωρα σε πολλα μπορω και με το αριστερο το ιδιο καλα με το δεξι και εχω μονο ενα μηνα που προσπαθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Σεπτέμβριος 20, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Εγώ είμαι αριστερός. Αρχική απάντηση από Κοπρίτης εαν συνεχισω να βλεπω κι αλλα threads τετοιου τυπου, σιγουρα θα καταντησω αυτοχειρας.... Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΑν όλα σε αυτόν τον πλανήτη ήταν όπως τα ήθελες , θα αυτοκτονούσες από ανία!!! :worship: Εγω ειμαι δεξιος αλλα παιζω μπασκετ και μετα δυο το ιδιο Και εγώ ,αλλά στα τρίποντα με το αριστερό ακομα εχω κάποιες ατέλειες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 20, 2004 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Εγώ σχεδόν τα πάντα τα κάνω με το δεξί. Το μόνο που κάνω με το αριστερό είναι να πιάνω το μαχαίρι μιας και βαριέμαι όποτε θέλω να κόψω να αλλάζω χέρι στο πιρούνι όπως επιβάλουν οι κανόνες "καλής" διαγωγής... Μία ερώτηση προς αριστερόχειρες: Πώς τα καταφέρνετε και γράφετε με το αριστερό; Βασανιστήριο δεν είναι; Και προς κάποιον άλλο αριστερό που έλεγε οτι πιάνει το mouse με το δεξί: Πώς τα καταφέρνεις; Εγώ δεν μπορώ να το χειριστώ με τίποτα το ποντίκι με το αριστερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 20, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ σχεδόν τα πάντα τα κάνω με το δεξί. Το μόνο που κάνω με το αριστερό είναι να πιάνω το μαχαίρι μιας και βαριέμαι όποτε θέλω να κόψω να αλλάζω χέρι στο πιρούνι όπως επιβάλουν οι κανόνες "καλής" διαγωγής... Μία ερώτηση προς αριστερόχειρες: Πώς τα καταφέρνετε και γράφετε με το αριστερό; Βασανιστήριο δεν είναι; Και προς κάποιον άλλο αριστερό που έλεγε οτι πιάνει το mouse με το δεξί: Πώς τα καταφέρνεις; Εγώ δεν μπορώ να το χειριστώ με τίποτα το ποντίκι με το αριστερό. ενας αριστεροχειρος θα ρωτουσε ακριβως τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 20, 2004 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ρωτάω πως γράφουν επειδή όταν γράφουν δεν βλέπουν τις αμέσως προηγούμενες λέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 20, 2004 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 αριστερος εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.