Jump to content

Τι είστε αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας ??

gbdanis

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Panagioths [Σήμερα, στις 01:14]

Εμένα όταν δουλεύει το Δεξί μου χέρι το αριστερό βαράει προσοχή!! (6)

Μήπως σε βαράει το αριστερό και δεν ξέρεις τι λες; :hehe: :devil:

Αρχική απάντηση από sotiris

@zyx

πως γίνεται να τρως με το αριστερό και να κρατάς και το μαχαίρι με το αριστερό??

απλα αναφερο πως τρωο και πως κοβο. αν ειναι να κοψο μπριζολα π.χ. το πιρουνη θα το κρατησο με το δεξι και θα συνεχιζο να τρωο με το αριστερο:D

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 09:55]

εαν συνεχισω να βλεπω κι αλλα threads

τετοιου τυπου, σιγουρα θα καταντησω αυτοχειρας....

Αν όλα σε αυτόν τον πλανήτη ήταν όπως τα ήθελες , θα αυτοκτονούσες από ανία!!!

-------------------

Κατά βάση δεξιόχειρας, αλλά σε πολλά αμφιδέξιος.

Δεξιοχειρας αλλα επειδη ειχα διαβασει οτι οποιος εξασκει και τα δυο σκεφτεται καλυτερα αρχισα να κανω πραγματα και με το αριστερο. Πχ τωρα πλενω ανετα τα δοντια μου με το αριστερο ενω την πρωτη φορα που το δοκιμασα πως δε σκοτωθηκα!!

Εν ολιγοις τωρα σε πολλα μπορω και με το αριστερο το ιδιο καλα με το δεξι και εχω μονο ενα μηνα που προσπαθω

Αρχική απάντηση από cherryman

Εγώ είμαι αριστερός.

rail.gif

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

εαν συνεχισω να βλεπω κι αλλα threads

τετοιου τυπου, σιγουρα θα καταντησω αυτοχειρας....

:hehe:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αν όλα σε αυτόν τον πλανήτη ήταν όπως τα ήθελες , θα αυτοκτονούσες από ανία!!!

:worship:

Εγω ειμαι δεξιος αλλα παιζω μπασκετ και μετα δυο το ιδιο

Και εγώ ,αλλά στα τρίποντα με το αριστερό ακομα εχω κάποιες ατέλειες..:p

Εγώ σχεδόν τα πάντα τα κάνω με το δεξί. Το μόνο που κάνω με το αριστερό είναι να πιάνω το μαχαίρι μιας και βαριέμαι όποτε θέλω να κόψω να αλλάζω χέρι στο πιρούνι όπως επιβάλουν οι κανόνες "καλής" διαγωγής...

Μία ερώτηση προς αριστερόχειρες: Πώς τα καταφέρνετε και γράφετε με το αριστερό; Βασανιστήριο δεν είναι; Και προς κάποιον άλλο αριστερό που έλεγε οτι πιάνει το mouse με το δεξί: Πώς τα καταφέρνεις; Εγώ δεν μπορώ να το χειριστώ με τίποτα το ποντίκι με το αριστερό.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ σχεδόν τα πάντα τα κάνω με το δεξί. Το μόνο που κάνω με το αριστερό είναι να πιάνω το μαχαίρι μιας και βαριέμαι όποτε θέλω να κόψω να αλλάζω χέρι στο πιρούνι όπως επιβάλουν οι κανόνες "καλής" διαγωγής...

Μία ερώτηση προς αριστερόχειρες: Πώς τα καταφέρνετε και γράφετε με το αριστερό; Βασανιστήριο δεν είναι; Και προς κάποιον άλλο αριστερό που έλεγε οτι πιάνει το mouse με το δεξί: Πώς τα καταφέρνεις; Εγώ δεν μπορώ να το χειριστώ με τίποτα το ποντίκι με το αριστερό.

ενας αριστεροχειρος θα ρωτουσε ακριβως τα ιδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.