Jump to content

Τι είστε αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας ??

gbdanis

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

σε τι πραγμα ομως? γιατι αριστεροχειρας υποτιθετε ειμαι αλλα τα μισα τα κανω μετο δεξι

συμφωνώ με τον zyx, καθ' ότι γράφω με το αριστερό αλλά το ποντίκι το χειρίζομαι με το δεξί.

Εγω το αντιθετο .

Ειμαι δεξιοχειρας αλλα το ποντικι δεν μπορω να το χειριστω καλα με το δεξι .

Ισως πρεπει να μπει και μια τριτη επιλογη . και με τα δυο .

το γράψιμο, το πιάσιμο του πιρουνιού κ.α.

δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το μόνο πράγμα που κάνω μόνο με το δεξί είναι το ποντίκι

κι εγώ, ποντίκι και ψαλίδι με το δεξί, όλα τα υπόλοιπα αριστερό.

άρα ψηφίζω αριστερό.

Εγώ είμαι αριστερός. :hehe:

Δεξιόχειρας, αλλά το μαχαίρι και κάποια άλλα πράγματα τα κάνω με το αριστερό.

κάποια πράγματα με ενοχλούν δεν το κρύβω . δεν μπορώ να γράψω με κάποιους στύλους ή δεν μπορώ να βιδώσω κάτι γιατί μου φαίνεται ανάποδα . θα πω στην αδερφή μου να μου στείλει κάτι στυλούς από το http://www.aristeroxeiras.gr/

mouse αριστερο - γραφω με αριστερο - τρωο με αριστερο - κατσαβιδη μαχαιρι αριστερο ψαλιδη αριστερο - ποδοσφαιρο δεξης μπασκετ δεξης βολευ δεξης - -

@zyx

πως γίνεται να τρως με το αριστερό και να κρατάς και το μαχαίρι με το αριστερό??

ΛΟΛ λετε να ειναι προσπαθεις καποιου να μας φακελωσει? παλια οι μπατσοι κοιτουσαν απο πια μερια κατουρας και αυτο το γραφανε στο φακελο σου αχαχαχαχαχχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.