Jump to content

Batman arkham city κωδικός

DimitrisPas13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν ένα χρόνο αγόρασα το batman arkham city....το τερμάτισα....το έκανα απεγκατάσταση για να ελευθερωθεί χώρος στο pc...χθες ήθελα να ξαναπαίξω το παιχνίδι...αλλά είδα ότι είχα χάσει τον κωδικός για να ενεργοποιήσω το παιχνίδι...Να πω ότι έχω κάνει εγκατάσταση στο παιχνίδι και τώρα μου ζητάει κωδικό ενεργοποίησης...τι να κάνω τώρα;;;

Το κουτί δεν το έχεις?

το έχω...τον κωδικό τον είχε σε ένα χαρτάκι μέσα στο κουτί(σαν καρτούλα ήταν)....ένα crack αρχείο θα βοηθούσε;;;

παιδιά κάποτε που είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά με άλλο παιχνίδι...ένα παιδί μου είχε δείξει ένα τρόπο...υπήρχε ένα αρχείο στον φάκελο του παιχνιδιού που απλά το άνοιγες...και μέσα υπήρχε ο κωδικός....ήταν ένα αρχείο σαν σημειοματάριο...

Στη θέση σου θα επικοινωνούσα με την Microsoft εφόσον το παιχνίδι για να το ενεργοποιήσεις έπρεπε να εισάγεις τον κωδικό στο XBOX Live, άρα φαίνεται στον λογαριασμό σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.