jax7480 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2013 Επειδή δεν ξέρω αν είναι η σωστή κατηγορία το βάζω εδώ. Αν χρειάζεται, ας μεταφερθεί από κάποιον mod.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, ρωτάω εδώ.Θέλω να πάρω μία φορητή παιχνιδομηχανή στα ανήψια μου στην Ελλάδα.Μου ζήτησαν nintendo οπότε η επιλογή είναι αυτή.Τι υπάρχει από τη Nintendo; τι προτείνετε εσείς;Το κόστος να μην ξεφύγει πάνω από τα 200€.Ευχαριστώ.
SpirosKGR Ιούνιος 2, 2013 #2 Ιούνιος 2, 2013 Επειδή δεν ξέρω αν είναι η σωστή κατηγορία το βάζω εδώ. Αν χρειάζεται, ας μεταφερθεί από κάποιον mod.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, ρωτάω εδώ. Θέλω να πάρω μία φορητή παιχνιδομηχανή στα ανήψια μου στην Ελλάδα. Μου ζήτησαν nintendo οπότε η επιλογή είναι αυτή. Τι υπάρχει από τη Nintendo; τι προτείνετε εσείς; Το κόστος να μην ξεφύγει πάνω από τα 200€. Ευχαριστώ. Υπάρχει, nintendo 3DS. :turn: nintendo 3ds - Κονσόλες | Skroutz.gr ξεκινά απο 150 ευρώ το κανονικό και το XL, με πιο μεγάλη οθόνη 180€
potis Ιούνιος 2, 2013 #4 Ιούνιος 2, 2013 Το gameboy ειναι αυτο που σου λινκαρε το παλικαρι παραπανω, δεν υπαρχει κατι αλλο απο nintendo.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.