Jump to content

Προβλημα με FX 8350

giannisrip

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.Εχτες αγορασα τον 8350 κ οταν ειμαι στο bios η θερμοκρασια ξεκιναει απο 30 κ ανεβαινει ανεβαινει μεχρι να σβησει!!!αμα βγω αμεσως μπαινει windows κ ολα μια χαρα 30 με 35 βαθμους μολις βαλω ενα παιχνιδι οπως το call of duty κυριολεκτικα ψηνεται 70-75 βαθμους.Ψυκτρα εχω την venom.εχει καποιος αντιμετωπιση αυτο το προβλημα?

τον ξαναεβγαλα τον επεξεργαστη αλλαξα την παστα ολα καλα δεν εχει στραβωσει τιποτα.χωρις να τρεχω κατι μεσα στα windows εχει 30 βαθμους.μηπως φταιει η ψυκτρα για το μετα που ψηνετε?

Τι κουτί έχεις ?

Μήπως δεν βγάζει τον ζεστό αέρα έξω με αποτέλεσμα να θερμαίνεται όλο το εσωτερικό του κουτιού και από κάποια στιγμή και μετά να ανεβαίνει και η θερμοκρασία στο cpu ? (Αυτό θα το καταλάβεις αν αφήσεις ανοικτός το πλαινό καπάκι του κουτιού)

Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας δουλεύει καλά ?

30c χωρίς να τρεχεις τίποτα είναι καλά αν τις θερμοκρασίες τις βλέπεις στο socket και όχι στα cores !

Και στον προηγουμενο επεξεργαστη παντως,ανεβασμενες τις βλεπω τις θερμοκρασιες.

Επισης,ρε παιδια επειδη εχω προσεξει οτι αναφερεται συχνα.ειναι δυνατον να εχει στραβωμενο πιν ο επεξεργαστης και να του επηρεαζει την θερμοκρασια?πολυ κουλο το βλεπω..

πες μας βρε ανθρωπε ποια ψυκτρα εχεις;

το πιο πιθανο συμφωνα με τα λεγομενα σου, ειναι να μην εχει κουμπωσει σωστα η ψυκτρα ή να εβαλες πολυ παραπανω ή πολυ λιγοτερη παστα.

βγαλε και μια φωτογραφια απο το εσωτερικο του κουτιου σου να το δουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.