Jump to content

i7 3770K @ 215E ?!?!?

costasckn

Recommended Posts

Σ ευχαριστώ Κυριάκο αν και η φτηνή υδρόψυξη δεν νομίζω να μου δώσει κάτι παραπάνω

από την τωρινή μου ψύκτρα και η ακριβή δεν είναι στα πλάνα μου. Γενικά δεν έχω καλή γνώμη για τα κλειστά νερά και τα custom είναι και μάλλον θα συνεχίσουν να είναι εκτός του μπάτζετ μου ακόμα κι αν τα ενδιαφέροντά μου με φέρουν εκεί.

Ποιος το χ3ζει το κλοκαρισμα, τουμπανο ειναι...

καλοδουλευτος

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Το είχα δεί και εγώ αλλά να πω την αλήθεια βαρέθηκα την διαδικασία του βγάλε 2600κ βάλε 3770κ πέρνα windows μπλα μπλα...

:(

Το είχα δεί και εγώ αλλά να πω την αλήθεια βαρέθηκα την διαδικασία του βγάλε 2600κ βάλε 3770κ πέρνα windows μπλα μπλα...

:(

Για πιο λόγο να κάνεις format μετά την αλλαγή επεξεργαστή? Το πολύ πολύ να θέλει καμιά αναβάθμιση το bios.

Στο πρώτο boot μετά την αλλαγή, η οθόνη έχασε την ρύθμιση της ανάλυσης και

τα win στήσανε κάτι drivers χωρίς να αναφέρουν ποιούς ενώ είχα τα win update

απενεργοποιημένα.

Πρόβλημα με το activation δεν είχα, ούτε κάτι άλλο όπως

performance θέματα, κολλήματα κτλ. Η μητρική είχε ήδη το τελευταίο bios

και πριν αλλάξω cpu είχα φορτώσει τα bios defaults με τον προηγούμενο πάνω.

Δεν χρειαζεται ρε παιδια format με αλλαγη του cpu..

Αν ηταν ετσι την τελευταια βδομαδα θα επρεπε να ειχα κανει τουλαχιστον 4 Format αφου ειμαι βαλε βγαλε 2600κ<-->3770κ προσπαθωντας να καταλαβω ποιος ειναι καλυτερος εν τελη:hehe:

Υ.Γ Καλοδουλευτος ο 3770κ σε ολα τα παιδια που τον παρελαβανε τελικα σε αυτη την τιμη απο το you:)

Καλοδουλευτος σε όλους.

Και εγώ θα ψηνομουν άμα έβλεπα τέτοια τιμή (παρόλο που έχω τον 2600κ).

Δεν πειράζει τουλάχιστον πρόλαβα την άλλη ευκαιρία στον Αμαζόνιο με την 7950 της msi και από την επικοινωνία που είχα μαζί τους μάλλον θα μου έρθει κανονικά.

Αν ηταν ετσι την τελευταια βδομαδα θα επρεπε να ειχα κανει τουλαχιστον 4 Format αφου ειμαι βαλε βγαλε 2600κ<-->3770κ προσπαθωντας να καταλαβω ποιος ειναι καλυτερος εν τελη:hehe:

Τι απόφαση πήρες τελικά ;

Καλοδουλευτος σε όλους.

Και εγώ θα ψηνομουν άμα έβλεπα τέτοια τιμή (παρόλο που έχω τον 2600κ).

Δεν πειράζει τουλάχιστον πρόλαβα την άλλη ευκαιρία στον Αμαζόνιο με την 7950 της msi και από την επικοινωνία που είχα μαζί τους μάλλον θα μου έρθει κανονικά.

Aυτή με τα 177€ ε; Και γω την έχασα μαμώ την τύχη μου :/

Aυτή με τα 177€ ε; Και γω την έχασα μαμώ την τύχη μου :/

Μπα φαγαμε ακυρο οπως φαινεται...

Δυστυχως ναι.

Μολις τωρα μπηκα να δω την παραγγελια και δεν υπαρχει καν, θα επικοινωνησω μαζι τους να δω τι θα μου πουν.

Τι απόφαση πήρες τελικά ;

Οτι ivy vs sandy σημειωσατε Χ.

Οι επεξεργαστες επι της ουσιας ειναι ισαξιοι, και δεν αναφερομαι στο κλασσικο "η διαφορα ειναι τοσο μικρη που δεν γινεται αντιληπτη σε καθημερινη χρηση", οταν λεω ισαξιοι το εννοω κυριολεκτικα, μπορω να δειξω ακομη και νουμερα σε benches οτι υπαρχει απολυτη ισοβαθμια.

Το μικρο πλεονεκτημα που εχει ο ivy σε αποδοση clock per clock το "πατσιζει" ο sandy με το λιγο υψηλοτερο ρολοι που μπορει να πιασει.....Και αυτο επειδη ο ivy ειναι στην κυριολεξια φουρνος σε σχεση με τον sandy και δεν μπορεις να τον ψυξεις επαρκως ωστε να τον κρατησεις σε νορμαλ επιπεδα θερμοκρασιας....Αλλιως θα μπορουσε και τον Ivy να τον δουλεψεις λιγο ψηλοτερα..

Για μενα καποιος που εχει 2600Κ, ειδικα αν εχει και κανενα καλο κομματι και παει ψηλα, ουτε καν ο κοπος του βαλε-βγαλε δεν αξιζει οχι να δωσει χρηματα για να παρει 3770Κ...

Ασε που αν εχει ηδη καλο κομματι 2600Κ και του κατσει κανενας αθλιο κομματι 3770Κ και παει χαλια σε oc, μπορει να κανει και υποβαθμιση ουσιαστικα:hehe::hehe:

Οτι ivy vs sandy σημειωσατε Χ.

Οι επεξεργαστες επι της ουσιας ειναι ισαξιοι, και δεν αναφερομαι στο κλασσικο "η διαφορα ειναι τοσο μικρη που δεν γινεται αντιληπτη σε καθημερινη χρηση", οταν λεω ισαξιοι το εννοω κυριολεκτικα, μπορω να δειξω ακομη και νουμερα σε benches οτι υπαρχει απολυτη ισοβαθμια.

Το μικρο πλεονεκτημα που εχει ο ivy σε αποδοση clock per clock το "πατσιζει" ο sandy με το λιγο υψηλοτερο ρολοι που μπορει να πιασει.....Και αυτο επειδη ο ivy ειναι στην κυριολεξια φουρνος σε σχεση με τον sandy και δεν μπορεις να τον ψυξεις επαρκως ωστε να τον κρατησεις σε νορμαλ επιπεδα θερμοκρασιας....Αλλιως θα μπορουσε και τον Ivy να τον δουλεψεις λιγο ψηλοτερα..

Για μενα καποιος που εχει 2600Κ, ειδικα αν εχει και κανενα καλο κομματι και παει ψηλα, ουτε καν ο κοπος του βαλε-βγαλε δεν αξιζει οχι να δωσει χρηματα για να παρει 3770Κ...

Ασε που αν εχει ηδη καλο κομματι 2600Κ και του κατσει κανενας αθλιο κομματι 3770Κ και παει χαλια σε oc, μπορει να κανει και υποβαθμιση ουσιαστικα:hehe::hehe:

Τι εννοείς με αυτό φίλε μου ?

Τι εννοείς με αυτό φίλε μου ?

To γραφω ξεκαθαρα, πια ακριβως ειναι η απορια σου?

Μιας και αναφερομαστε σε "Κ" cpu's, η κουβεντα αυτοματα παει σε oC καταστασεις...

Ολοι οι επεξεργαστες δεν ειναι το ιδιο καλοι στο θεμα "oc", υπαρχουν καλα και κακα κομματια.

Αυτο ισχυει και για τον 2600κ και για τον 3770κ και για ολους του επεξεργαστες.

Δεν το γνώριζα ότι μπορεί να υπάρξουν και επεξεργαστές που να μην είναι το ίδιο καλοί στο θέμα oc όπως είπες.

Μια απορία είχα επειδή είμαστε καινούριοι και ακόμα βρισκόμαστε στο "διάβασμα". Ευχαριστώ

Και αυτο επειδη ο ivy ειναι στην κυριολεξια φουρνος σε σχεση με τον sandy και δεν μπορεις να τον ψυξεις επαρκως ωστε να τον κρατησεις σε νορμαλ επιπεδα θερμοκρασιας....Αλλιως θα μπορουσε και τον Ivy να τον δουλεψεις λιγο ψηλοτερα..

Mε προβλημάτισε το post σου... Θεωρείς ότι δεν αξίζει δηλαδή τα 215 της προσφοράς και να τον ακυρώσω?:bye:

Ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες? Τί ψύκτρα πρέπει να του βάλω?

Δεν ασχολούμαι με το overclock αλλα αν είναι να ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες και να κάνει θόρυβο η ψύκτρα του να βάλω εξαρχής κάποια καλύτερη αν κρατήσω τελικά την παραγγελία.

Θέλω όσο το δυνατόν αθορυβο σύστημα.

undervolting έχει δοκιμάσει κανείς?

Thanks και όποιον άλλο έχει γνώμη.

Mε προβλημάτισε το post σου... Θεωρείς ότι δεν αξίζει δηλαδή τα 215 της προσφοράς και να τον ακυρώσω?:bye:

Ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες? Τί ψύκτρα πρέπει να του βάλω?

Δεν ασχολούμαι με το overclock αλλα αν είναι να ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες και να κάνει θόρυβο η ψύκτρα του να βάλω εξαρχής κάποια καλύτερη αν κρατήσω τελικά την παραγγελία.

Θέλω όσο το δυνατόν αθορυβο σύστημα.

undervolting έχει δοκιμάσει κανείς?

Thanks και όποιον άλλο έχει γνώμη.

Μιλησα για συγκεκριμενα πραγματα στο post μου, ημουν ξεκαθαρος νομιζω.

Δεν ειπα οτι το cpu ειναι του πεταμου και δεν αξιζει 215 ευρω ελεος, τσαμπα ειναι.

Εφοσον δεν ασχολησε με Oc ουτε ψυκτρες χρειαζεται να βαλεις ουτε τιποτα θερμοκρασιες θα εχεις...

Απολαυσε το σουπερ cpu που πηρες σε τιμη δωρο.

Εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι δυστηχως, αν το ηξερα 2 θα επαιρνα σε τετοια τιμη οχι μονο ενα:p

α, οκ. Thanks. Kαι μιας και σε βρήκα και απ' ότι φαίνεται ασχολείσαι με το θέμα, μητρική να βάλω αυτη που έχεις κι εσύ στην υπογραφή σου ή κάτι άλλο.

Τιμη θα ήθελα γύρω στα 100-150euro εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο λίγο ακριβότερο αλλα value for money.

Σκέφτομαι για την evo.

ASUS P8P67 EVO REV3.0

MOTHERBOARD :: Asus Socket 1155 P8P67 EVO (B3) 2GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.