salde Ιούνιος 5, 2013 #21 Ιούνιος 5, 2013 Μήπως έκαναν μερικά κομμάτια παραεισαγωγή από τα Microcenter ?αν το έκαναν είναι cunning, μπράβο στα παιδιά που αγόρασαν φτηνά και στον αρχικό poster.
costasckn Ιούνιος 5, 2013 Author #22 Ιούνιος 5, 2013 ενα μεγαλο μπραβο στο you.gr για το τροπο που χειριστηκε το θέμα. Μόλις παρέλαβα, όλα καλά, σφραγισμένος ο επεξεργαστής. ειλικρινά ελπίζω να μην πλήρωσε το λάθος αυτό κάποιος υπάλληλος....τελικά πολύ γλυκός μου βγήκε ο σαββατιάτικος καφές!:happy2:
nikgr Ιούνιος 5, 2013 #23 Ιούνιος 5, 2013 πρόλαβα κι εγώ και τον περιμένω απο βδομάδα. Με πήραν και τηλέφωνο μάλιστα σήμερα να με ενημερώσουν για τη μικρή καθυστέρηση που θα έχω εξαιτίας του προμηθευτή τους.
GoMaR Ιούνιος 5, 2013 #24 Ιούνιος 5, 2013 να και κατι καλο απο ελληνικα καταστηματα..Μπραβο στα παιδια που αρπαξαν την ευκαιρια.Πιστευω να πιασουν τοπο και οχι να πωληθουν για κερδος.
Trexx Ιούνιος 5, 2013 #25 Ιούνιος 5, 2013 :happy2: Ήρθε! Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου το you που έδειξε μεγάλο επαγγελματισμό.
Trexx Ιούνιος 5, 2013 #28 Ιούνιος 5, 2013 Αυτό δεν ήταν φώτο, ήταν statement. Χε χε θα σας αφήσω λίγο γιατί με καλεί το bios...:triniti:Ευχαριστώ Αγάπη και @soulclaimer.
Moviemakergr Ιούνιος 5, 2013 #30 Ιούνιος 5, 2013 Χαχαχα έμαθα ότι θα παίξουν σκληρά o/c-ρισματα τώρα και ήρθα να παρακολουθήσω.. Καλοτάξιδος .. ! ( τον φαντάζομαι να λύνει ήδη το κουτί,αμέσως μετά μια φτηνή υδροψυξη )
Trexx Ιούνιος 5, 2013 #31 Ιούνιος 5, 2013 Σ ευχαριστώ Κυριάκο αν και η φτηνή υδρόψυξη δεν νομίζω να μου δώσει κάτι παραπάνωαπό την τωρινή μου ψύκτρα και η ακριβή δεν είναι στα πλάνα μου. Γενικά δεν έχω καλή γνώμη για τα κλειστά νερά και τα custom είναι και μάλλον θα συνεχίσουν να είναι εκτός του μπάτζετ μου ακόμα κι αν τα ενδιαφέροντά μου με φέρουν εκεί.
SpirosKGR Ιούνιος 5, 2013 #32 Ιούνιος 5, 2013 Μεγιά και καλά κλόκια στα παιδιά που τσίμπησαν την ευκαιρία, μπράβο και στο you.gr :worship: edit : να τος ο Trexx άλλαξε και την υπογραφή welcome to core i7 club
salde Ιούνιος 5, 2013 #33 Ιούνιος 5, 2013 καθρέφτης το γραφείο Trexx, να ξέρεις χαλάνε τα PC αν δεν υπάρχει καθόλου σκόνη τριγύρω.
Trexx Ιούνιος 5, 2013 #34 Ιούνιος 5, 2013 Καθάρισα για τις ανάγκες της φωτογραφίας. Όσο για τη βενζίνη, με είχε αρπάξει παλιότερα η @karmen1983 όταν της είχα πει ότι καθαρίζω την πάστα με την ξεβαφτική λοσιον νυχιών της γυναίκας και είπα να πάρω κάτι πιο κατάλληλο.
billpeppas Ιούνιος 5, 2013 #35 Ιούνιος 5, 2013 Να σε πιάσω κι εγω τώρα μπας και πάρεις ισοπροπυλική αλκοόλη
Cyber_Cookie Ιούνιος 5, 2013 #36 Ιούνιος 5, 2013 καθρέφτης το γραφείο Trexx, να ξέρεις χαλάνε τα PC αν δεν υπάρχει καθόλου σκόνη τριγύρω.Τον έτρωγε η αγωνία ρε όσο περίμενε και το καθάρισε. Ουστ ζηλιάρηδες.
karmen1983 Ιούνιος 5, 2013 #37 Ιούνιος 5, 2013 Εγώ λέω να "αναβαθμιστείς" προς τη λοσιόν σώματος που χρησιμοποιεί η κοπέλα Ισοπροπυλικές αλκοολες και λαλακίες τς τς τς τς
swatoner Ιούνιος 5, 2013 #38 Ιούνιος 5, 2013 Εγώ λέω να "αναβαθμιστείς" προς τη λοσιόν σώματος που χρησιμοποιεί η κοπέλα Ισοπροπυλικές αλκοολες και λαλακίες τς τς τς τς φτού.... και τρίβουμεεεε... Έτσι γίνεται παιδιά...
nikgr Ιούνιος 5, 2013 #39 Ιούνιος 5, 2013 αυτά τα threads των προσφορών μας "καταστρέφουν" εξάπτοντας τα καταναλωτικά μας απωθημένα και βάζοντας μας σε περιττά έξοδα... Τί τον ήθελα εγω τον i7 ? Καλά δεν ήμουν με το laptopακι μου... Τώρα θα πρέπει να μαζέψω και λεφτά για μνήμες, μητρικές. Θα κάνω καναν έρανο στο τέλος μου φαίνεται... Θα φορτώνουν όμως οι σελίδες του thelab σφαίρα! :happy2:
Moviemakergr Ιούνιος 6, 2013 #40 Ιούνιος 6, 2013 αυτά τα threads των προσφορών μας "καταστρέφουν" εξάπτοντας τα καταναλωτικά μας απωθημένα και βάζοντας μας σε περιττά έξοδα... Τί τον ήθελα εγω τον i7 ? Καλά δεν ήμουν με το laptopακι μου... Τώρα θα πρέπει να μαζέψω και λεφτά για μνήμες, μητρικές. Θα κάνω καναν έρανο στο τέλος μου φαίνεται... Θα φορτώνουν όμως οι σελίδες του thelab σφαίρα! :happy2: Γιατί θα αλλάξεις και σύνδεση ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.