Jump to content

i7 3770K @ 215E ?!?!?

costasckn

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
μάλλον πρόκειται για λάθος αλλά ποτέ δεν ξέρεις.... 3770k με 215,90??????

Επεξεργαστής Intel Core i7 3770K | You.gr

edit: εγώ την έριξα την παραγγελία και θα ενημερώσω για την εξέλιξή της.....:innocent:

Εμένα μόλις τον βάζω στο καλάθι μου τον δείχνει 315 ευρώ.

Μάλλον ήταν λάθος και όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε. Επίσης η κάρτα γραφικών που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι 650Ti Boost λογικά και φαίνεται από τον τρίτο πωλητή που την έχει 188 λίρες αλλά το γράφει δίπλα στην περιγραφή, παρόλο που στον τίτλο λέει 7950.

και μένα μια απο τα ίδια

έτσι και αλλιώς ήταν too good to be true... αν και εγω προλαβα να κάνω την παραγγελία στα 215...περιμένω μάλλον τηλ από το you από Δευτέρα....:(

Μάλλον ήταν λάθος και όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε. Επίσης η κάρτα γραφικών που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι 650Ti Boost λογικά και φαίνεται από τον τρίτο πωλητή που την έχει 188 λίρες αλλά το γράφει δίπλα στην περιγραφή, παρόλο που στον τίτλο λέει 7950.

για την καρτα γραφικων αλλα λεει ο τιτλος και αλλα η εικονα...

ξερει κανεις σιγουρα ποιο απο τα 2 ισχυει?

εχω γεμισει το μπασκετ με 2 και ειμαι λιγο πριν το κλικ...

Κατά 99% είναι λάθος. Το θέμα είναι ότι επειδή η πρώτη είναι πώληση κατευθείαν από το amazon, δε μπορείς και να στείλεις email να ρωτήσεις. Μόνο στο δεύτερο μαγαζί μπορείς που είναι Ιταλία. Εγώ έστειλα σε αυτούς αλλά δε μου έχουν απαντήσει ακόμα.

Έχει κανείς καμια ενημέρωση από you.gr για τον 3770Κ;

Nα ξέρω να βάλω πωλητήριο αν είναι :cool:

Τίποτα ακόμα, έγραφε παράδοση 4-7εργασιμες οπότε θα πάρω κανά τηλ προς το τέλος της εβδομάδας.χλωμο πάντως το βλέπω....

edit: μάλλον καλά νέα έχω...η κατάσταση παραγγελίας έχει γίνει από ''εκκρεμής'' σε ''ολοκληρωμένη''. Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα της acs μετά τις 9.00 να δω τι γίνεται...

πάντως το δέμα θα ανοιχτει μπροστά στην ACS για να σιγιυρευτώ πως δεν έχουν βάλει κανένα 3570k....

Αν το πουλαει κανεις σας Σφραγισμενο δωστε pm με τιμουλα και batch.

:big_boss:Ευχαριστω.

update: μου ήρθε ειδοποίηση και παραλαμβάνω το απόγευμα...ελπίζω να είναι ο 3770κ....

Kι εγώ μόλις έλαβα ειδοποίηση να παραλάβω. Θα πάω το απόγευμα. Μωρε λες... ?

:upside: χοχοχο

1. παρέλαβα σήμερα.

2. ελπίζω όσοι πήρανε, να μην αρχίσουν τις πωλήσεις για κέρδος στις αγγελίες.

3. όταν πήγα ήταν άλλοι 3 ίδιοι επεξεργαστές που περίμεναν για παραλήπτη.

4. το μαγαζί δεν είπε τίποτα για λάθος, προφανώς απλά φέρθηκαν επαγγελματικά και δεν κάνανε αυτά που κάνουνε άλλοι. πχ πλαίσιο κατα καιρούς με κάτι τιμές που ξαφνικά εξαφανίζεται η παραγγελία κλπ κλπ.

5. ελπίζω να μην βρεί μπελά ο υπάλληλος, σίγουρα είναι τιμή κάτω του κόστους και σίγουρα ξενερώσανε με τις παραγγελίες.

Εννοείται, κανονικά τα πάντα, και καμία αλλαγή στην εγγύηση, όλα κομπλέ.

Είναι αυτό που είπα πρίν: Κάνανε λάθος, αλλά φέρθηκαν σαν κύριοι.

Και δεν αναφέρθηκε τίποτα επίσης. (δηλαδή δεν είπανε, ξέρετε κάναμε λάθος, κλπ κλπ)

Απο μένα είναι σωστοί πάντως. Ακόμα και απο ένα λάθος φαίνονται κάποια πράγματα.

Φυσικά αυτό τους δείχνει και ότι οι τιμές θα τους φέρουν κόσμο που περιμένει, αρκεί να είναι καλές.

Περίεργο για you.

Συνήθως κάνει τα ανάποδα όπως και όλα τα ελληνικά μαγαζιά.

Ποιος υπάλληλος είναι στον ΟΑΕΔ δεν ξέρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.