michalos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2013 SAMSUNG S22B350T 21.5'' LED MONITOR FULL HD BLACK - - 22" LED Monitor S22B350T - OVERVIEW | SAMSUNG Την παραγγειλα γιατι χαλασε η οθονη μου ,πιστευω πολυ καλη τιμη για οικονομικη οθονη με καλα χαρακτηριστικα Η προσφορα ληγει σε 1 μερα ακομα οποτε οσοι θελετε μια οικονομικη οθονη σας προτεινω να την δειτε Εχει AD-PLS panel και οχι ΤΝ panel που φορανε συνηθως και επισης εχει εισοδο hdmi , και ομορφο σχεδιασμο (το κερασί χρώμα παιζει πολύ τελευταία!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 21.5 και full HD ανάλυση είναι σχετικά μικροσκοπικά για τα δικά μου γούστα. Αν δεν δουλεύεις στην native ανάλυση έχεις άλλα θέματα. Πάντως αυτό με την γωνία θέασης δεν με συγκινεί καθόλου αφού για υπολογιστή στο 99.99% των περιπτώσεων είσαι ακριβώς ευθεία και μπροστά στην οθόνη. Προσωπικά θα με συγκινούσε κάτι σε IPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 μα το PLS είναι ένα panel παρόμοιο με το IPS (θεωρητικά λίγο καλύτερο, π.χ. σε φωτεινότητα και σε ποιότητα απεικόνισης) μόνο που κατασκευάζεται από την Samsung μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Ναι ΟΚ το PLS είναι θεωρητικά λίγο καλύτερο από το IPS που κατασκευάζεται από LG. Έχουν αναφερθεί προβλήματα με κάπως πιο αυξημένο lag σε οθόνες Samsung με PLS αλλά γενικά δεν είναι αυτός ο λόγος. Είναι αυτό που ανέφερα πριν ότι για την ανάλυση που χρησιμοποιεί οι inches είναι πολύ λίγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Ιούνιος 2, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Τα οικονομικα μου με το ζορι επιτρεπουν τα 119 ευρω και εχω και πολυ λιγο χωρο στο γραφειο που ακομα και η 22" πεφτει πολυ.Το ειχα πει για καποιους που ειχαν πολυ περιορισμενο budget αντι να δωσουν για καποια αλλη 22 να παρουν αυτη.Τελος παντων , οσοι προλαβαν την προσφορα crazy sundays πηραν , 139 ευρω εχει τωρα στο eshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.