bv13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2013 Η 2411Τ ζητάει περισσότερα fps και είπα κι εγώ να της κάνω το χατίρι να της τα δώσω. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την κάρτα θα την παραγγείλω απο Αμερική (πάλι καλά που υπάρχουν συγγενείς εκεί για να τη φέρουν). Κοιτάζω προς την πράσινη ομάδα λόγω lightboost hack και συγκεκρίμενα την 770 της ΕVGA. Έχει όμως αρκετή δύναμη για να μου δίνει τα πολυπόθητα 120 ή έστω λίγο λιγότερα fps; Σε single player δεν με πολυνοιάζει αφού ούτως ή αλλλως κατά κύριο λόγο Βf3 παίζω μόνο εδώ και καιρό. Στην άκρη του μυαλού μου υπάρχει και η 780 αλλά η διαφορά τους (190 ευρώ περίπου) δεν είναι και μικρή και δε θα με χάλαγε αυτά τα χρήματα να πάνε σε dedicated κάρτα ήχου και καινούρια ακουστικά, γιατί τα RX700 παρέα με την onboard δεν με έχουν αφήσει και πολύ ικανοποιημένο. Ακούω γνώμες :help1:
stratos1978 Ιούνιος 4, 2013 #3 Ιούνιος 4, 2013 Παρε αυτο που εχεις "στην ακρη του μυαλου σου" να τελειωνεις Ολοι εκει πανε....
virus777 Ιούνιος 4, 2013 #4 Ιούνιος 4, 2013 EVGA gtx770 με ACX cooler+backplate.Ολόφρεσκια & λαχταριστή με $410. (ζωάρα οι Αμερικάνοι...) EVGA | Products | EVGA GeForce GTX 770 w/ ACX Cooler | 02G-P4-2773-KR
Dj_ALeX Ιούνιος 4, 2013 #5 Ιούνιος 4, 2013 Η 2411Τ ζητάει περισσότερα fps και είπα κι εγώ να της κάνω το χατίρι να της τα δώσω. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την κάρτα θα την παραγγείλω απο Αμερική (πάλι καλά που υπάρχουν συγγενείς εκεί για να τη φέρουν). Κοιτάζω προς την πράσινη ομάδα λόγω lightboost hack και συγκεκρίμενα την 770 της ΕVGA. Έχει όμως αρκετή δύναμη για να μου δίνει τα πολυπόθητα 120 ή έστω λίγο λιγότερα fps; Σε single player δεν με πολυνοιάζει αφού ούτως ή αλλλως κατά κύριο λόγο Βf3 παίζω μόνο εδώ και καιρό. Στην άκρη του μυαλού μου υπάρχει και η 780 αλλά η διαφορά τους (190 ευρώ περίπου) δεν είναι και μικρή και δε θα με χάλαγε αυτά τα χρήματα να πάνε σε dedicated κάρτα ήχου και καινούρια ακουστικά, γιατί τα RX700 παρέα με την onboard δεν με έχουν αφήσει και πολύ ικανοποιημένο. Ακούω γνώμες :help1:Εδώ είσαι!Καλές αγορές απο αμέρικα!!
Venisk Ιούνιος 4, 2013 #6 Ιούνιος 4, 2013 780 κάτω από 1440p monitor δεν αξίζει, πήγαινε για την 770 καρφί..
bv13 Ιούνιος 4, 2013 Author #7 Ιούνιος 4, 2013 @stratos1978 Το κακό είναι ότι η 780 SC με το ACX cooler δεν υπάρχει διαθέσιμη πουθενά και έχω λίγες μέρες περιθώριο ακόμα @virus777 Είτε αυτή, είτε την sc ανάλογα με το ποια θα βρω διαθέσιμη (εδω στην Ευρώπη κάποιος τους είπε ότι είμαστε πλούσιοι και πληρώνουμε 1$=1€)@Dj_ALeX Καλή περίπτωση και η Asus αλλά αναγκαστικά κοιτάω μόνο EVGA γιατί είναι η μόνη που δίνει παγκόσμια εγγύηση[MENTION=4489]Venisk[/MENTION] Δε διαφωνώ αλλά τα άτιμα τα 120Ηz θέλουν μπόλικα fps για να τα ευχαριστηθείς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.