Helly Ιούνιος 4, 2013 #121 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 τούμπανο, υπερπλήρες ΚΑΙ σε πάρα πολύ καλή τιμή Εγώ πάντως αν πηγαινα σε z87 που δε θα πάω σε αυτήν θα κατέληγα. Εχει ενα μειονεκτημα ...μεγαλο ειναι κιτρινη αρα θελει sleeving water additive κλπ αλλαγες απ την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 4, 2013 #122 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Εχει ενα μειονεκτημα ...μεγαλο ειναι κιτρινη αρα θελει sleeving water additive κλπ αλλαγες απ την αρχη είναι σαν τις lamborgini Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Ιούνιος 4, 2013 #123 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Εγω πάντως έχω πάθει πλάκα με την Asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 4, 2013 #124 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Batman's mobo ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούνιος 4, 2013 #125 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 τελικα αυτη τη γεννια θα την "σπρωξουν" οι μητρικες στις πωλησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 4, 2013 #126 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 τελικα αυτη τη γεννια θα την "σπρωξουν" οι μητρικες στις πωλησεις... Πες το ψεματα, αφου απο "γενια σε γενια"(sandy->ivy->haswell) βελτιωνουν καθε φορα ενα ~10% το performance clock per clock και ταυτοχρονα μειωνουν και ενα ~10% το overclockability καθε φορα, με αποτελεσμα να ειμαστε σχεδον στα ιδια επιπεδα την τελευταια 2ετια Αυτο βεβαια δεν ειναι απαραιτητα κακο, καθως γλιτωνουμε λεφτα για αναβαθμισεις (ειδικα οσοι ειναι με 2500Κ και πανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιούνιος 6, 2013 #127 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Ρε παιδιά μια παρατηρησή αρκετοί γράφετε σε αυτό το thread για ~10% επιδόσεις πάνω clock to clock με ivy. Έχω δει όλα τα reviews σχεδόν στο σύνολο απο όλα τα benchmarks αν ο μέσος όρος είναι +1 με 2% πάνω απο ivy πολύ είναι. Για μένα αυτή η αλλαγή μου θύμισε έποχες P4 οταν απο τον καλό και δροσερό Northwood pentium c έβγαλαν τον Prescott ανάλλογες και οι επιδόσεις , τότε η intel έφαγε κράξιμο αλλά τους αγοράσαμε η διαφορά με το σήμερα είναι θα τους αγοράσουμε πάλι αλλά κράξιμο δεν βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιούνιος 6, 2013 #128 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Εξαρτάται, σε 3dmark vantage,11 & firestrike η διαφορά είναι μικρή.Σε winrar, x264 hd παλιότερα 3dmark και άλλα ξεπερνάει το 10%Φυσικά στα παιχνίδια ούτε 2%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούνιος 6, 2013 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Batman's mobo ????? Fatalaras mobo Ειναι έτοιμη και για νερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιούνιος 6, 2013 #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Εγώ αγόρασα την gigabyte z87x oc πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 6, 2013 #131 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν αυτά τα καπάκια στις μητρικές. Μου θυμίζουν αυτά: :nada: Σε αντίθεση με αυτά: μμμμμμμμ :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 6, 2013 #132 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν αυτά τα καπάκια στις μητρικές. Μου θυμίζουν αυτά: :nada: Σε αντίθεση με αυτά: μμμμμμμμ :worship: Όχι. Εσύ και ο billpeppas!!!:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 6, 2013 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 αρχίστε να ρίχνετε νερά ! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CSXJj6gzsfU]A-Style: Waterproof by Conformal Coating Live Demo (Don't try this at home. See description.) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιούνιος 6, 2013 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Μα δεν είναι για να ρίχνεις νερά αλλά για αυτούς που παίζουν σε sub-zero καταστάσεις.Έτσι χρειάζεται λιγότερη μόνωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 6, 2013 #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 πόσο water proof γίνεται όταν ρίξεις νερό στα slot? ξες τώρα καμιά ram καμιά pci-ex κτλπ μμμμ ναι το φαντάστηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 6, 2013 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 πόσο water proof γίνεται όταν ρίξεις νερό στα slot?ξες τώρα καμιά ram καμιά pci-ex κτλπ μμμμ ναι το φαντάστηκα Ντάξει δε θα ρίξεις και καταρράκτη απο πάνω, λογικά εννοεί water proof σε hydro συστήματα στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά και φύγουν τίποτα νερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 6, 2013 #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Kαλα βαλε μια gpu απανου και ριξε νερακι.. Μπουμ! :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούνιος 6, 2013 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 παντως οι 2 μητρικες που εχω ξεχωρισει ειναι η Asus Maximus VI Formula για την απιστευτη εμφανηση με το Armor (που στις sabertooth αυτο το γκριζο δε με τρελενε) και το ενσωματομενο WC που ουτε η Extreme δεν εχει! και η Asrock OC Formula για το ενσωματομενο WC και το αδιαβροχο και την τιμη (που λογικα θα ειναι λιγο πιο προσιτη για τοσο high end). Και οι 2 εχουν το Formula στον τιτλο Επισης εχω απορια αν η Maximus Formula θα ειναι σε τιμη αναμεσα στην Hero και την Extreme, γιατι στην σειρα V ετσι ηταν αλλα εδω και λογω του WC που η Extreme δεν εχει αλλα και το οτι κυκλοφορει λιγο αργοτερα, με παραξενευει! Θα ηταν ευτυχες παντως... Τι κριμας να ειναι τοσο μαπα το CPU ρε γμτ, οι μητρικες πραγματικα τα σπανε...δε μπορουσαν να βγαλουν εναν Sandy αυτουσιο απλα με pci-e 3.0? Θα μου αρκουσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιούνιος 6, 2013 #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Ρε παιδιά για subzero καταστάσεις είναι. Δεν υπάρχει με την σκέψη του watercooling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούνιος 6, 2013 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Δεν το "μετακομιζεται" σιγα-σιγα στο "Μητρικες για Intel Επεξεργαστες" ??? Χαθηκε το θεμα με τις νεοεισαγωμενες μπανανες...:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.