SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2013 Καλησπέρα παιδιά, θέλω για άλλη μία φορά την βοήθεια σας, θέλω να δημιουργήσω ένα partition περίπου 100GB στο σκληρό μου δίσκο, να φορτώσω καθαρό install των windows 7, και μόνο το battlefield 3. Γίνεται ; δε θέλω να χάσω την υπάρχουσα εγκατάσταση των windows και την επίσης υπάρχουσα του battlefield, θέλω αν φυσικά είναι εφικτό κάτι σαν dual boot, να ανοίγει ο υπολογιστής και να επιλέγω αν θέλω να ξεκινήσω με πρώτη επιλογή τα windows και τα αρχεία που χω τώρα και 2η το καινούριο με φρέσκο windows 7 και BF3. Μπορείτε να με βοηθήσετε, ένας μικρός οδηγός αν μπορούσε κάποιος θα ήταν ότι πρέπει, είναι πρώτη φορά που επιχειρώ δημιουργία partition με λειτουργικό Ευχαριστώ προκαταβολικά :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιούνιος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Πρέπει να φορτώσεις live ubuntu και με την βοήθεια του να δημιουργήσεις καθαρό partition Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 ξεκινα να διαβαζεις απο το 5ο μερος πως γινεται η δουλεια !Download Ubuntu Desktop | Ubuntu5on steps to create a NTFS partitionhttp://askubuntu.com/questions/145812/how-to-make-a-partition-windows-can-read Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 1, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Λίγο ψιλομπερδευτηκα =-O Νίκο, ελπίζω να είσαι μέσα Skype μη κάνω πατάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Τί λειτουργικό έχεις τώρα ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 2, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Τί λειτουργικό έχεις τώρα ;;;Windows 7 Home Premium, 64bit, Ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούνιος 2, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Γίνεται πιο απλά με το partition magic χωρίς να μπλέξεις με ubuntu.Το παρακάτω άρθρο τα λέει καλά:How to Resize and Create Partitions with Partition Magic 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούνιος 2, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Εμένα δεν δούλευε καλά το partition magic στα Windows 7 σε αντίθεση με τα xp. Αυτό που με έχει σώσει στα 7,είναι το minitool partition wizard που σε γενικές γραμμές δουλεύει όπως και το magic και είναι πολύ εύχρηστο. Στάλθηκε από το V972 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 2, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Ευχαριστώ παιδιά, θα δοκιμάσω το προγραμματάκι το τελευταίο που προτείνατε Γενικά θα πέσει φορματ, απλά πριν το φορματ θέλω να δοκιμάσω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.