Jump to content

Αγορά νέας ψύκτρας για Celeron E1200

idis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια. Ήρθε επιτέλους ο καιρός να αλλάξω ψύκτρα στον επεξεργαστή μου και γι' αυτό θέλω την βοήθεια σας καθώς είμαι λιγάκι άσχετος με το θέμα. Λοιπόν θέλω μια ψύκτρα όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη σε σχέση με την εργοστασιακή που φοράει τώρα το 4ετίας pcάκι μου, και σε budget περίπου στα 30 ευρώ. Το πλάτος του κουτιού μου είναι περίπου 21 cm. Το σύστημα έχει ως εξής (απο speccy):

CPU:

Intel Celeron E1200

Cores: 2

Threads: 2

Name: Intel Celeron E1200

Code Name: Conroe

Package: Socket 775 LGA

Technology: 65nm

Specification: Intel Celeron CPU E1200 @ 1.60GHz

Family: 6 - Extended Family:6 - Model: F - Extended Model: F - Stepping: D

Revision: M0

Instructions MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, Intel 64

Virtualization Not supported

Hyperthreading Not supported

Fan Speed 2343 RPM

Bus Speed 199,5 MHz

Rated Bus Speed 797,8 MHz

Stock Core Speed 1600 MHz

Stock Bus Speed 200 MHz

Average Temperature 32 °C

Motherboard:

Model: Wolfdale1333-D667. (CPUSocket)

Version: To Be Filled By O.E.M.

Chipset Vendor: Intel

Chipset Model: i945G

Chipset Revision: A2

Southbridge Vendor: Intel

Southbridge Model: 82801GB (ICH7/R)

Southbridge Revision: A1

System Temperature: 34 °C

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου προτείνατε κάποια αξιόπιστη και κυρίως αθόρυβη ψύκτρα για τα παραπάνω specs. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

COOLERMASTER VORTEX PLUS CPU COOLER - - Αρκετα καλη για τα λευτα της! Πριν καμια Βδομαδα την εβαλα σε ενα σαν το δικο σου cpu που ξεκλειδωθικε στα 2 GHz. Ακρα σιωπη η ψυκτρα και αποδωτικη στη ψυξη!

[MENTION=29799]idis[/MENTION] η εξωτερική διάσταση του κουτιού σου δεν έχει και τόση σημασία.

πες αν θες το μοντέλο του κουτιού σου για αν δούμε μέχρι τι ύψος ψύκτρας χωράει στο εσωτερικό του.

Οι προτάσεις που έπεσαν είναι αρκετά καλές με τις lp να χωράνε σίγουρα αλλά η gaia μου μοιάζει στα όρια.

Ενω αυτή πιστεύω θα χωρέσει σίγουρα και είναι και πολύ καλή σαν ψύκτρα

Thermalright True Spirit 120M | Skroutz.gr

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι προσανατολιζόμουν στην αγορά της Xigmatek Gaia, αλλά με προβλημάτιζε το θέμα της διάστασης. Επειδή λείπω εκτός το σ/κ, από Δευτέρα που θα γυρίσω στο pc θα μετρήσω (από μητρική μέχρι πλαϊνό κάλυμμα και μνήμες) και θα σας πω. Τώρα, όσον αφορά στο κουτί αυτό είναι ένα πρόβλημα, καθώς δεν είναι κάποιο επώνυμο (ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω το όνομα του), απλώς είναι ένα κουτί της Vero PC. Βρήκα κάποιες φωτογραφίες online και τις παραθέτω μήπως και βοηθάει καθόλου αυτό (αυτό στα χρώματα της Ferrari είναι από datastores.gr).

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]: Από απόδοση/θόρυβο πώς τα πάει η Thermalright True Spirit 120M, ξέρουμε? Αξίζει τα λεφτά της? Όσον αφορά στις διαστάσεις και εγώ νομίζω ότι χωράει σχεδόν άνετα.

post-29799-1416077420,4416_thumb.jpg

post-29799-1416077420,4837_thumb.jpg

post-29799-1416077420,5488_thumb.jpg

post-29799-1416077420,6131_thumb.jpg

post-29799-1416077420,6303_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.