Jump to content

Roccat Kova+ ή Steelseries Kana;

Thrael

Recommended Posts

Παιδιά έκανα μια αναφορά στο θέμα που άνοιξε ο chroma αλλά ξεκινάω νέο θέμα μήπως δεν γίνει αντιληπτό.

Δεν έχω πρόβλημα με 5 κουμπιά μόνο και χρησιμοποιώ Steelseries Qck+ pad. Το software της roccat δουλεύει κανονικά σε Win7;

Με το Roccat Arvo είχα πρόβλημα γτ δεν έσωζε τα profile ούτε κρατούσε ρυθμίσεις λόγω ενός update της microsoft όπως μου είχαν πει

απο το tech support της Roccat (τελικά το προσπέρασα μόνος με απλό Run in compatibilty mode).

Ευχαριστώ.

Εντάξει, έκλεισε το θέμα. Πήρα το Kova+ και μεχρι στιγμης δεν έχω εντοπίσει δυσλειτουργίες τις οποίες διάβασα ότι εμφανίζει.

Το software δε το έψαξα ιδιαίτερα πέρα από ότι μου χρειαζόταν. Τπτ ιδιαίτερο, ελαφρύ(όπως έχω συνηθίσει), με φωτάκια

και σκληρό πάτημα σε όλα τα κουμπιά εκτός απο τα 2 βασικά. Πιο πολύ ανεβάζει το Qck pad την ευκολία χρήσης παρά το ποντίκι μου φαίνεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.